Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Össze jönnél olyan lánnyal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Össze jönnél olyan lánnyal aki egyszer egy házibuliba leszopott két haveroddal együtt?

Figyelt kérdés
Jobban megismerve nagyon aranyos lány.
2019. júl. 21. 14:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
58%
Ha normális, érett akkor igen. Mindenki követ el hibákat az életben, ez meg nem olyan dolog ami feltétlen hátrány lenne.
2019. júl. 21. 14:53
 2/14 anonim ***** válasza:
36%
Csak dugásra,másra nem jó az ilyen.
2019. júl. 21. 14:53
 3/14 anonim ***** válasza:
76%
Ha lezárta a múltat és nem fog ilyet csinálni akkor igen. :D 22/F
2019. júl. 21. 14:54
 4/14 anonim ***** válasza:
30%

Jól érezni magad miért lenne hiba? Ja, mert a templomban a pap azt mondta, hogy ez csúnya dolog, akkor birka módjára el is hisszük, ugye?

Szerintem nem ez határozza meg egy ember értékét, sőt inkább ilyen legyen, minthogy a szentfazekat játssza.

2019. júl. 21. 14:55
 5/14 anonim ***** válasza:
71%
Nem. Ha neki ez csak "ennyi", akkor nem hiszem, hogy jóban lennénk. Ő az én dolgaim nem értené, én az ő dolgait nem. És lehetünk mind a ketten nagyon "kedvesek" meg ilyesmi, akkor sem.
2019. júl. 21. 15:01
 6/14 anonim ***** válasza:
49%
Nem.
2019. júl. 21. 15:05
 7/14 anonim ***** válasza:
88%

"Csak dugásra, másra nem jó az ilyen."

Ha ez igaz, akkor a kérdező sem jó másra.

2019. júl. 21. 15:06
 8/14 anonim ***** válasza:
37%

Meg az sem, aki azt a kommentet írta🤣

2019. júl. 21. 15:08
 9/14 anonim ***** válasza:
96%

Hát figyu, állítólag odavannak a r.bis csajokért, szóval...

Igazából kinek bejön, kinek nem.

2019. júl. 21. 15:20
 10/14 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem ez nem feltétlenül jelent semmit. A lány ha szingli volt, akarta, jól érezte magát, akkor miért kellene ezért bármiféle negatív elbírálásban részesülnie? Nyilvánvalóan a két srácnak is jó volt, ártani senkinek sem ártott, akkor meg? Ez nem feltétlenül jelenti, hogy ribi lenne vagy hűtlen vagy ilyesmi. És nem azért mondom, mert én ilyen voltam fiatalon (jó, ilyen voltam, de tényleg nem ezért mondom), hanem mert az ember fiatal korában sokkal több mindent kipróbál, feszegeti a saját határait, lehet, hogy ez életében az első és utolsó ilyen alkalom volt és soha többet nem menne bele hasonlóba, ki tudja? Ha egyébként egy aranyos, intelligens lány aki tetszik, akkor szerintem csak ennek önmagában még nem kéne visszatartania. Ha pl egy buliban leszoptam volna egy srácot, aki aztán szimpi lesz, csak azért nem fogom elutasítani, mert milyen könnyen hagyta magát, biztos csak a szexre megy, megbízhatatlan és társai előítéletek, ha jobban megismerve egyébként nem ezt látom.
2019. júl. 21. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!