Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha valakit igazán szeretsz,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valakit igazán szeretsz, lehet hogy mégis így érzel?

Figyelt kérdés

Ha a párotok nem igazán partizós és nehezen oldódik, ismerkedik, ezért nem akarnád magaddal vinni ha évente pár alkalommal lenne egy nagyobb esemeny, azaz buli a nagy baráti társaságoddal?

Mert mondjuk tehernek érzed hogy míg esetleg ő feloldódna addig vele is kell foglalkoznod?

aug. 13. 10:49
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

A gond az, hogy egyébként nagyon szeret, velem tervez komolyan, de ő ilyen. És nagyon lehetoseget sem adott rá hogy bizonyitsam, par ora múlva már nem vagyok annyira görcsös, de ő ezt gondolja, és itt le van zárva. Valószínűleg kenyelmesebb hogy csak magara kell figyelnie.

Nem hajlandó beszélgetni semmit erről, nem fogadja el ha valamiben nincs igaza, csak hallgat, nem válaszol. Ha nem értem meg, akkor keressek mást aki nem ilyen.

aug. 13. 11:14
 12/22 A kérdező kommentje:

Nem zavarta hogy nem vagyok ott. Engem zavart sajnos mikor megtudtam hogy mindenki vitte a párját. Csak sajnos ezek a barátnők már összeszoktak, régebbtől találkozgatott így a társaság, a munka vagy a lakhely mindíg összehozta őket.

És én nem is ismerem őket, nehezen oldódom így mondhatni oda kellene figyelnie rám pár alkalommal.

aug. 13. 11:17
 13/22 anonim ***** válasza:
0%
Na most akkor ő nem tud feloldódni vagy te? Kezd egyre kuszább lenni ez a sztori
aug. 13. 11:37
 14/22 anonim ***** válasza:
50%
Vagy elvisz magával, mert te vagy a párja, és túllép ezena hülyeségen, hogy nehezen oldódsz fel és támogat. Vagy közös megegyezéssel maradj otthon vagy menj el más programra. Kész!
aug. 13. 11:58
 15/22 anonim ***** válasza:
Nem birja a tomeget..
aug. 13. 12:27
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk azt sem ertem ezek a kozossegi programok miert valami discoba vannak sokszor? Jobb lenne egy beulos hely ahol lehet beszelgetni. A legjobban az zavar amikor foglalt nok mennek a parjuk nelkul tancikalos buliba altalaban 3-5 lany kozul az egyik foglaltat mindig belehet cserkeszni.
aug. 13. 12:31
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Ja, rólad van szó? Akkor írd már E/1-ben és lehetőleg az egész problémát egyben, így kusza.

Az a baj, hogy ő jól érzi magát, te pedig feszengsz, de elrontod az ő hangulatát is azzal, hogy folyton veled kell törődnie?

Sajnos ezt tényleg magadnak kell leküzdened, én is elég befele forduló típus vagyok, de ne a párodtól várd a megoldást. Ő maximum pár kedves mosollyal, kézfgással, beszélgetésekbe bevonással segíthet. De neked partnernek kell lenned ebben.

#11 Viszont amit itt írsz: ezek szerint őt nem is érdekli, hogy nem érzed jól magad?

aug. 13. 12:36
 18/22 anonim ***** válasza:

Nálunk ez nagyjából úgy működik, ahogyan #14-es írta. Én hasonló vagyok szerintem, mint te, sohasem voltam egy társasági lény, bulizni meg aztán végképp nem szeretek/tudok. Tehát nálunk annyi a különbség, hogy én nem is akarok menni a feleségemmel. Egyszerűen nem tudok feloldódni, meg abszolút nem szórakoztat engem a bulizás, inkább baromira terhel és csak fáraszt, mert ilyen az alap természetem, nem tudok felhőtlenül, felszabadultan szórakozni és ilyen helyeken/helyzetekben beszélgetni sem szeretek. Nekem egészen más dolgok jelentik a kikapcsolódást, szórakozást. A bulizás és a társasági pörgés nem tartozik közéjük.

A feleségem viszont szeret "bulizni", ami abszolút nem diszkót vagy ilyesmit jelent, hanem sokkal inkább pl. táncházakat és hasonlókat. Szóval, mondjuk ő pont nem a társaság miatt jár elsősorban, hanem ilyenkor órákig aktívan csak táncol.

Simán elmegy egyedül, illetve egy fix összeszokott társasággal. Hozzáteszem, ő sem szereti/szeretné, hogy menjek vele, mert tudja, hogy nem érezném jól magam. Tehát nálunk pont fordított a dolog, hogy engem akar megkímélni, ezért nem is erőlteti.

Szóval nekem ez nem gond, én örülök, hogy havonta kb. 1-szer elmegy és kikapcsolódik és jól érzi magát és azt csinálja, amit igazán szeret (néptánc-táncházak).

aug. 13. 12:57
 19/22 A kérdező kommentje:

17: igazad van, elején tisztáznom kellett volna, bocsi

Nem várok en semmi kulonlegeset, csak amit Te is leírtál, de meg sem probalta.

Valojaban tapasztalhatta ha összefutottunk valakikkel 10 percre, hogy nem vagyok egy nagy dumás, de ez idővel oldódna, csak neki kényelmesebb hogy el sem hív. Mind emellett szereti hogy inkább ilyen otthon ülős vagyok, ki érti ezt..

Na mindegy, ő nem orvosolná, jó neki így, szóval köszönöm mindenki válaszát, a tobbi rajtunk áll. Csak kívancsi voltam más véleményére is.

18-as megértelek, ilyen helyzetben én is így cselekednék. Párom is jár el néha esténként pár barátjával, ahol mondjuk üzleti témák vannak, oda valóban nem illenék.

De az évi pár alkalmat ilyen bulikon bevállalnék és szerintem jól is tudnám érezni magam, csak így már rossz érzéssel töltene el hogy szerinte így korlátozom őt, ezért akartam erről beszélni vele, de képtelenség.

Valójában csak forrongok magamnak feleslegesen.

Ugyhogy megegyszer köszi mindenkinek, most már túllépek ezen egyedül :-)

aug. 13. 13:18
 20/22 anonim ***** válasza:
19. Ilyen az amikor nagy ambiciózus parod van.. nagy menonek kepzeli magat hogy ove a vilag es mindenki alatta helyezkedik el. Elhondolkodnek a helyedben hogy egy szerenyebb anyagi helyzetu ferfin aki megertobb ..
aug. 13. 13:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!