Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha valakit igazán szeretsz,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valakit igazán szeretsz, lehet hogy mégis így érzel?

Figyelt kérdés

Ha a párotok nem igazán partizós és nehezen oldódik, ismerkedik, ezért nem akarnád magaddal vinni ha évente pár alkalommal lenne egy nagyobb esemeny, azaz buli a nagy baráti társaságoddal?

Mert mondjuk tehernek érzed hogy míg esetleg ő feloldódna addig vele is kell foglalkoznod?

aug. 13. 10:49
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Ez neked komolyan teher? Az baj.
aug. 13. 10:51
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

Ezt nem értem.Ha a pároddal mész bulizni, akkor nem azért mentek együtt, hogy leszarjátok egymást...

Ez most olyan, hogy megbeszéled egy barátoddal, hogy elmentek bulizni, akkor nem hagyod ott a barátodat, hanem vele bulizol.

aug. 13. 10:52
 3/22 anonim ***** válasza:
81%

Akkor nem szereted. Ennyi.

Az én első párommal elmentünk strandolni és nem mertem bikinire levetkőzni és mégis türelmes volt velem, megnyugtatot míg bátorságot nem szedtem össze. Azután bármikor mentünk strandolni nyugodtan bikinire vetkőztem.

De ha elmentünk a barátaihoz, vagy ő ismerte meg az enyéim soha nem hagytuk ki egymást a beszélgetésekből, nem éreztük tehernek egymást.

Te egyszerűen nem szereted a párod. Jobb lenne szakítani!

aug. 13. 10:59
 4/22 A kérdező kommentje:

Ő mondta ezt nekem. Kulon szivesen elmegy velem, de ha többen vagyunk, akkor "szar".

29N

aug. 13. 11:02
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha ő nem bulizós, miért rángatod magaddal ilyen eseményekre? Ha meg már elvitted, miért nem foglalkozol vele? Ez így önzőség.

Én is lassan oldódok fel egy társaságban. Ha valakinek ez teher, akkor nem kell velem együtt lennie.

aug. 13. 11:04
 6/22 anonim ***** válasza:
53%
#4 az zavarja, hogy nem minden percben csak vele foglalkozol??
aug. 13. 11:06
 7/22 anonim ***** válasza:

"Mert mondjuk tehernek érzed hogy míg esetleg ő feloldódna addig vele is kell foglalkoznod?"

Aki így gondolkodik az nem szereti a másikat.

aug. 13. 11:06
 8/22 A kérdező kommentje:
Nem rángat senki senkit, csak szóba jött hogy egy elozo nagy bulin mindenkinek ott volt a párja csak neki nem, míg en azt hittem ferfi társasággal megy csak a fesztivalra. Aztán hát kibukott belole amit előbb írtam.
aug. 13. 11:08
 9/22 anonim ***** válasza:
Szakíts!
aug. 13. 11:11
 10/22 anonim ***** válasza:
8. Ezt megint nem értem. Ha zavarta, hogy mindenki párja ott volt, csak te nem, miért nem hívott el téged? Miért nem kommunikáltok?.....
aug. 13. 11:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!