Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfivel hirtelen megismerkedek és eljön hozzám szexelni (direkt szexkapcsolatot keresek) és itt nálam tök jó minden, aranyos, kedves a pasi, akkor utána amikor messengeren írogatunk egymásnak, akkor ott már miért viselkedik velem furán?
Mert online nem kaphat tőled lyukat, így csak teher vagy. Élőben ott a lehetőség, van értelme teperni. De ha csak dugás kell, akkor miért akarsz közelebb kerülni? Ha csak erről szól, akkor csak időegyeztetés miatt írj rá.
Pl. mivel én az embert látom a másikban, és nem dugásra, hanem szeretetre lenne szükségem, így pl. nem is akarok itt most kezdeményezni nálad, tudván, hogy szexkapcsolat kell. Ez van, amikor a kereslet-kínálat nem találkozik. Sem közted és közte, se közted és köztem. Magamat csak példának írtam, hogy nem azt találjuk meg, akire vágyunk.
F/32
2-es, nekem van komoly kapcsolatom, csak nemrég óta nyitott kapcsolatban élünk. Így még egy férfit komolyra nem "tarthatok". Viszont szeretnék egy kis izgalmat vinni az életembe.
Mivel a közelben lakik a srác, így mindketten szerettünk volna barátok is lenni, de neki nagyon nehéz az egyénisége.
Mert csak a szex érdekli.
Ha szexkapcsolatom van, abban is figyelek a személyre.
Ha van kedved, írj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!