Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen aranyos szokása van a pasidnak, ami szerinted az, de neki természetes vagy csak szimplán semmi különös?
😅48 hónapja! (4 éve) és fel éve jegyben járunk.
Nagyon sok ilyen kis szokása van, részben ezek miatt is szerettem bele.
~ amikor alszik (főleg amikor hozzámbújik) olyan kisfiús és aranyos arca van
~ amikor olyasmivel foglalkozik, ami igazán érdekli, minden érzelem annyira látványosan kiül az arcára
~ néha teljesen random betesz valami zenét és akkor táncolni hív
~ mindenkinek ad valami személyhez szóló becenevet és cserébe neki is van vagy egy tucat beceneve
~ szereti az öleléseket, a kézfogásokat és a puszikat
~ szereti a virágokat
~ szereti a hajamat piszkálni és befonni (ugyanezt csinálja a sajátjával is, ha nem vagyok ott)
Ez csak pár példa, de mindig szeretem felfedezni ezeket az apróságokat.
Ugyan nekem nincs párom, de aki tetszik annál:
-Egyszerűen amikor mosolyog.
- Amikor zavarban van és mindenféle kényszercselekvéseket csinál: piszkálja a sapkáját, tördeli a kezét.
- Mennyire segítőkész.
- Milyen lazán kezeli a Laptopot.
Az exem mindig úgy terelt, ha sétáltunk valamerre, hogy én legyek az úttest/járda kevésbé veszélyes oldalán. Pl. járdán én legyek belül, ő meg a forgalom/parkoló autókhoz, tócsákhoz közelebb.
Vagy ha szembe jött egy nagyobb hangos banda, akkor ő legyen hozzájuk közelebb, hogy nehogy véletlen nekiütközzek egy csapat idegennek, ha mondjuk ők valamiért nem figyelnek.
Nagyon udvariasnak és figyelmesnek találtam, és mikor szóvá tettem, ő csak nézett, hogy ez neki tök alap, és nem is gondolkozik rajta, csak így ösztönösen jön neki, hogy úgy helyezkedjen mindig, hogy nekem a legkényelmesebb és legbiztonságosabb legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!