Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Észrevettétek h a mai pasik kevesebb szexet igényelnek a nők meg egyre többet akarnának?
Figyelt kérdés
Tapasztalom és mások is mondják h a férfiaknak egyre kevesebb a szexigenyuk a nőknek meg több. Olyan mintha megfordult volna a felállás. Minden nő kíván éhezve panaszkodnak h többet akarnak szexelni de a pasi fáradt stb. És az én párom is kB 1,5 hetente igényli a szexet. Beszarok én is. Mi az oka?aug. 10. 18:35
2/27 anonim válasza:
Itt a gyakorin tuti. De hol tartottál közvélemény-kutatást? Hány évesekre vonatkozik az általánosításod? Szinglik, párok, családosok?
3/27 A kérdező kommentje:
Párkapcsolatban elok. Én 30 as korosztaly vagyok.
aug. 10. 18:42
5/27 anonim válasza:
Nemrég volt valami kérdés, ott biztosan tudják, hogy a faszik egymással vannak elfoglalva...
Szerintem ez abszolút periodikus egy pár életében. Mármint az igények. Egyszer az egyik akar többet, másszor a másik. Lehet, hogy pont olyanokkal beszéltél, akik most úgy vannak, mint te. Magamból indulok ki, másfél évtized együttélés tapasztalatából.
6/27 A kérdező kommentje:
Nekem heti 2 azzal ideális. Pasiknak 2 hetente 1. És még csak másfél éve vagyunk együtt. És, azoktól is hallom h a pasinak elég heti 1. Reginidokbe meg állandóan szexelhetnekje volt a férfiaknak naponta több is
aug. 10. 18:50
7/27 anonim válasza:
Pff, hát az én párom (férfi) és naponta igényli a szexet. Nőként én is így érzek.
9/27 anonim válasza:
Kapcsolaton kivul akarnak naponta szexelni csak. Meg max kapcsolatok elején. Amugy meg nem
10/27 anonim válasza:
Nem. A párom nem is szexel velem. Más nőkről álmodozom már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!