Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Nektek hányszor fordult...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Nektek hányszor fordult már elő hogy a párotok elhagyott egy másik nőért majd vissza akart menni hozzátok?

Figyelt kérdés
Itt komoly kapcsolatokra, házasságra gondolok nem pár hetes vagy 2 hónapos dolgokra. Hanem inkább legalább 1 vagy több évesre. Tehát hogy volt/van egy párotok aki elment egy másik nő miatt majd vissza ment vagy akart volna menni. Ha volt ilyen vissza engedték? Mennyi idő múlva akart vissza menni? Mi volt a magyarázat? Meséljetek. Kort is írjatok :*
aug. 9. 22:15
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
0 és ne reménykedj, és ne várj olyan pasira, akinek nem kellettél.
aug. 9. 22:41
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Az exférjem. Egy nagy esély és újrakezdés utàn a szeretőt választotta. Mondtam, hogy ez a végleges döntés, azt mondta jó. Pár hónapja volt ez,mai napig könyörög, hogy legyünk együtt. Most érdekes lett neki a másfél éves gyereke is, de csak ha sajnáltatnia kell magát. Megvan a nője is közben.

25 vagyok, ő 29.

aug. 9. 22:54
 3/6 anonim ***** válasza:
59%

Soha

37

aug. 9. 23:09
 4/6 anonim ***** válasza:
0%

Hát überkomoly kapcsolatom még nem volt.., de pár évesek.

Az egyik vmi kapuzárásos f.sz volt (de én akkoriban vmi bugyuta hősszerelmes)pár honap után már féltékenykedett, le akart nyomni higy azt érezzem ő kegyeskedik velem lenni ugy se találnék senkit meg a többi, a féltékenykedésében es hogy bizonyitsa magának hogy kell még a nöknek a hátam mögött társkerezett talonozott, mikor bukott, letagadta, soha nem volt képes őszinte lenni és oszintén megbánni.

De be is figyelt neki vmi p.na mert még nagyobb arca lett magas lóról beszélt, a teloját ugy védte mint vmi terrorista meg sorolhatnám.

Na akkoriban mentett ki engem ebbol egy macho bmw-s híre van milyen keménycsávo tipusú gazdagabb pali, es rajongott imádott, nagy szerelem stb, és teljesen lesokkolta ez a másikat. Jelenleg 3 éve könyörög zaklat elhalmoz mindennel hogy béküljek ki, fogyott 20 kilot is, meg bizonygatná hogy ő is van azon a szinten mint a másik, lecserélte a kocsit ő is bmw-re meg mivel bajom volt az is hogy nem mentunk sehova szinte így igérget mindent meg bizonygatja hogy ő már kimozdulós lett, de továbbra is képes a szemembe hazudni hogy nem társkerezett meg stn mikor egyértelmü. Hazugsággal akar kibékulni lol.

Ezen felül zaklat terrorizál is.

Ezek szerint a netes kv-ái nem jöhettek be mégse vagy hát biztos vmi ratyibb nők akkor.

1.5-2 éves kapcsolat volt, de szakitás után 3 éve nem képes leszállni rólam. Ugy látszik ha nem vagyok vele, tovább tart a "távkapcsolat" mintha vele lennék🤣 Tehát lezárult ugyan csak még jön egykét virág a meloba vagy egy két fenyegető vagy terroizáló rágalmazó pocskondiázo üzenet idegen számokról(tőle). De remélem veszélytelen.

Na de aztán meg a bmw-s csávoval folyt köv🤣

Szóval nagyszerelem boldogság adrenalin oxitocin meg minden. Aztán ez is nekiállt féltékenykedni🤣 de ő tovább húzta mert az előző már első olyan 4.hónapban kezdte, bmw-s talán csak az 5.ben hülyült meg.

Aztán elkezdett kompenzálni nőleséssel flörtölésekkel aminek a tetőpontja az volt mikor vmi c.pr.sit hozott vmelyik haver a társaságba egy összejövetelre de mint havernőt vagy barátnőt..🤣, erre leállt vele is flörtölni!

Na ez betette a kaput bakker ez nem szint, otthagytam őket erre elmentek együtt szórakozni! Be volt pörögve a "nőtől". Majd hazament(közben telon állandoan hívogatott forró dróton végigbalhéztuk is meg ki is dobtam tiltottam is, erre a haver telojáfol is hívogatott tiszta kálvária volt minden)

Másnap meg jön sírva rívva. Hát nem bocsatottam meg. Húzzon a f.szba. az egomnak is betett hogy azért bakker nem egy cukker ari szép kis aranyos ügyesokos csaj miatt balhézunk, hanem egy pr.stituált miatt? Nekem ezekkel kéne "rivalizálnom"? A páromnak ez pálya? Nekem ilyen pali nem kell akinek itt van lent a léc. Akkor kit nem d.gna meg? A krumplit?

Na de késobb kibékultem vele ugyan de az már kizárólag csak érdekből volt. Ugy alakult a helyzetem hogy kellett mögém vmi keménycsávó hirtelen aki "bevéd", igy talán pár hét mulva felhivtam hogy balhé van jöjjön már, 2 perc mulva ott is volt..

A továbbiak még hosszabb. Azt nem írom le.

De a vége ennek is az lett hogy vége. Nem nő miatt ugyan, sajnálom is valahol, de nem lehet vele élni.

aug. 9. 23:30
 5/6 anonim ***** válasza:
59%

Komoly kapcsolatban egyszer sem. De ezek nálam nem más nő miatt mentek tönkre. Szakítottunk és kész, nem jöttünk össze újból.

Egy pár hónapos még középiskolás "kapcsolatomban" volt ilyen, hogy lelépett mással, majd azzal nem sikerült mégsem és vissza akart jönni. De ez tini szintű kapcsolat volt, szóval nem olyan érdekes. 😃

aug. 10. 09:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Rokonoknál megtörtént.A nő visszafogadta,és pár év múlva újra megcsalta ,és lelépett az új nővel .
aug. 10. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!