Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudom ezt a kínos helyzetet jól kezelni?
Figyelt kérdés
Szóval nagyobb társasággal vagyunk együtt Balatonon, és van itt egy srác aki nekem eléggé tetszik. Reggel mi ketten keltünk korábban, és ezért kettesben kávéztunk a teraszon. Csak úgy a semmiből, előtte nem nagyon beszélgettünk, csak néztük a kilátást, azt mondta, hogy most nagyon jól esne neki egy ölelés. Én meg azt hittem tőlem, mert hogy közel-távol csak én voltam éppen, mindenki más aludt még. Megöleltem, de csak mereven állt, és teljesen értetlen volt, aztán mondta, hogy úgy általánosságban jól esne neki egy ölelés, de nem tőlem. Elengedtem, és bocsánatot kértem, majd visszafordultam a kilátás felé, de annyira kínos volt. Olyan bensőségesnek éreztem a pillanatot, csendes reggel, mindenki alszik még, mi ott egymás mellett, és egyszer csak ezt mondta... Akkora hülyeség volt, rákérdezhettem volna, vagy valami. Nincs sok tapasztalatom a pasikkal, mert eddig még csak visszautasítottak. 19Laug. 6. 10:52
11/11 anonim válasza:
A srác pöcs volt, ciki szitu, de jót fogsz röhögni rajta idővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!