Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudtam volna ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudtam volna ezt a helyzetet sokkal sokkal jobban kezelni? És most szerintetek hogyan lépjek tovább?

Figyelt kérdés

Szóval fesztiválozni voltunk, ahova elcsaltam magammal egy barátnőmet, majd a 2. nap reggel beszéltünk telefonon az egyik közös barátnőnkkel (aki által megismerkedtünk), és délután 3-ra ő is lent volt.:D Valamint meggyőzte az egyik srác szaktársát is, hogy jöjjön le. (Barátnő1 akivel lent voltam, barátnő2 aki lejött később)

Barátnő2 azzal a szándékkal “hozta magával” a srácot, hogy barátnő1-nek milyen jó lesz majd. Mert hogy sokban hasonlítanak meg stb, és egymás esetei is.

Barátnő1-nek és barátnő2-nek is van egyébként barátja, nekem most egy jó ideje nincs már. Mikor megláttam a srácot, rögtön tudtam, hogy baj lesz, mert nagyon vonzó, aztán ahogy megszólalt csak egyre vonzóbb lett, az egész kisugárzása, meg minden.😄 Dehát nem az én kaliberem egyáltalán, és nyilván a “tervről” is tudtam. Mikor hármasban voltunk lányok, barátnő1 teljes dilemmában volt, hogy mi legyen. Rossz a kapcsolata egyébként, hamarosan messzire fog költözni, és akkor “úgyis vége”, ez a pasi meg “végülis nem is olyan rossz”. Barátnő2 meg támogatta a gondolatot, hogy menjen bele a dologba ezzel a pasival, mert jó lesz.

Szóval őszintén azt hallgatni, hogy van olyan lány, akinek ez a dilemmája, elég rossz volt, főleg, hogy nagyon tetszett a srác nekem is, de nyilván egy szót nem szóltam róla. Aztán persze összekaptuk magunkat, és kezdetét vette ez este, koncertek, buli, nyilván ittunk is. Végül a srác egyértelműen kezdeményezett barátnő1-nél, de ő visszautasította. Én meg láthatóan lényegében hidegen hagytam a srácot, és kb csak negyedik kerék voltam a dologban. Ami baromira bántott, és hát túl sokat ittam, még sosem ittam ennyit. Jól voltam amúgy, mindenre emlékszem, nem szédelegtem, és semmi egyéb ami jöhet azzal ha ez ember túl sokat iszik, de egyértelmű, hogy nagyon rosszul kezeltem a dolgot, és még mindig rossz érzés sajnos. A lányoktól egyébként bocsánatot kértem amiatt, ahogy viselkedtem, de nyilván ez rajtam nem sokat segített. Még mindig bánt az ügy, és sokat gondolok még a srácra sajnos…

Nagyon nagyon hálás lennék, ha valaki tud erre jó választ. 19L

júl. 22. 23:03
 1/10 anonim ***** válasza:
55%

Mi a....??? Nem értem, hogy a büdös francba tudtok ti egyáltalán életben maradni ennyi ésszel?

14 évesen sem csináltam ilyesmit, nemhogy 19.

Itt rontottad el, hogy fesztiválozni és bulizni mentél, csak éppen élvezni felejtetted el.....

júl. 22. 23:21
 2/10 anonim ***** válasza:
38%
#1 csak az ilyen p*csák azok.
júl. 22. 23:22
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Úgyhogy nem mész el többször harmadik/negyedik/stb. keréknek. A fiú ha tudta, hogy kapcsolatban van a barátnő1 és akkor is kezdeményezett nála akkor egy undorító lény együtt a barátnő2-vel aki támogatta a másik lányt, hogy csalja meg a párját.

Amúgy nem értem mit kell ezen túllépni, nem voltál az esete.

Mégcsak 19 éves vagy. Majd össze ismerkedsz más fiúval akinek tetszeni fogsz.

Egyébként egyik lánnyal se állnék tovább szóba amikor tudták, hogy szingli vagy és mégis ők megbeszélték a dolgokat.

júl. 22. 23:29
 4/10 anonim ***** válasza:
53%
Adnék jó választ, de mi a kérdés? Ez így volt jó. Továbbléphetsz. Mondhatnád esetleg a barátnőknek, hogy kerítsenek pasit neked is.
júl. 22. 23:38
 5/10 anonim ***** válasza:
75%
Mindnégyen über cikik vagytok. Te és a barátnőid olyanok vagytok akik a megcsalást nyugodtan pártolják hiszen tudtál a tervről. És most az az egyedüli bajod, hogy nem téged vitt holtrészegen a bokorban? No comment. 🤮
júl. 22. 23:41
 6/10 anonim ***** válasza:
56%

Lehidalok.🤣

Ezek alapján ha a srác nem tetszett volna te is bólogatottál volna, hogy legyen hűtlen az egyik barátnőd mint a másik.

De mivel csengettek rá alulról az az egyedüli problémád, hogy rád se bagózott a srác.

19-29-39 évesen is nagyon okadékok vagytok. Megértem a smile-okat teljes mértékben!

júl. 23. 00:03
 7/10 anonim ***** válasza:
Egy fesztiválon ugy tesztek mintha ez az egy pasi lenne. Nem volt ott masik ezer ember is véletlen?
júl. 23. 06:41
 8/10 anonim ***** válasza:
4 szetintem rá lett beszélve a srác a szaktársa által hogy nyomuljon a bnő1 re.
júl. 23. 06:42
 9/10 anonim ***** válasza:
51%
Az hogy a másik csaj hűtlen azzal mi foglalkozni valója van szegény kérdezőnek? Az emberek 90%-a az, csak itt gyakorin nem... Az hogy ki mit csinál, arra nincs ráhatásunk és ha ez alapján választunk barátokat, akkor kb senkinek sem lenne baráti társasága... Megértem kérdező, hogy rosszul esik, de van mikor szerencse, hogy valakivel nem történik meg valami. Mivel jól néz ki és bármiben benne van a pasi, ezért lehet simán össze is szedhettél volna tőle valamit. Amúgy meg téged valószínűleg azért nem vett észre, mert már előre elültették benne, hogy a másik csaj illik hozzá, ezért fókuszált ennyire rá. Az meg, hogy a két barátnőd mit gondol a viselkedésedről miért érdekel? Őket sem érdekli te mit gondolsz a szervezkedésükről...
júl. 23. 06:51
 10/10 anonim ***** válasza:
31%

Tehát azért verted ki a hisztit mint egy kislány, mert egy pasinak nem te jöttél be hanem a barátnőd, és irigy voltál amiért nem te voltál a központban!

Eleve egy tásaságban elmentek bulizni eszedbe sem kellene jutni, hogy onnantól végig nyomulni fogsz a srácra, vagy a nyomulására vársz, mert azért mentél oda hogy jól érezd magad és zenét hallgass nemde? Mi a fenét foglalkoztál te azzal a pasival? Ha neked bejön valaki, nem jelenti azt, hogy ez kölcsönös ezt kell fogadnod!

Ha az ital ennyire nincs rád jó hatással, azon meg gondolkodj el, hogy ne vedelni menj egy fesztiválra hanem zenét hallgatni!

júl. 23. 07:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!