Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudom ezt a kínos helyzetet jól kezelni?
Szerintem meg szándékosan szivatott.Mikor egy férfi és egy nő kettesben van, nem ejt el senki ilyen megjegyzést, ha nem akarja, hogy a másik megölelje.
Egy esetben tudok ilyet elképzelni, ha egy gonosz, aberrált lény, aki így akar viccből megalázni.
Neked nem kell kezelni, ez egy teljesen nyílt és végtelenül kedves gesztus volt, adekvát válasz arra, amit mondott a srác.
Kezelje ő, ha gondja van vele.
Én is megöleltem volna a helyedben.
Elhiszem, hogy most kellemetlen, de ez a srác sara. Rázd meg magad, ugrálj hármat és szard le.
Emiatt ne érezd rosszul magadat. Te teljesen korrekten, kedvesen viselkedtél vele.
Inkább őt nem értem ebben a helyzetben, kissé autisztikusan hangzik ez az ő részéről - ami nem baj, csak teljesen érthetetlen. Ha az ő szociális skilljeivel van a baj, akkor nem fog erre gondolni, nyugi, ha pedig csak paraszt akart lenni, akkor pláne nincsen értelme ezzel foglalkoznod.
Egyébként meg a kínosságban az a csodás, hogy teljes mértékben rajtad múlik, hogy kínosnak fogsz-e fel valamit. Szóval teljesen nyugodtan mondd azt, hogy ez szerinted nem kínos, vagy vicceld el, és akkor mindenki nevet rajta egyet és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!