Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Hogy néz ki számotokra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Hogy néz ki számotokra egy álom pasi, és hány évesek vagytok?

Figyelt kérdés
Most csak a külső a lényeg, a belső nem. Képet is mutathattok, hogy milyen az álom kategória számotokra.
aug. 5. 14:42
1 2
 11/15 anonim válasza:

Barna hajú

21

aug. 5. 18:55
 12/15 anonim ***** válasza:
Amelyiknek jó vastag eres farka van
aug. 5. 20:00
 13/15 anonim ***** válasza:

[link]

Barna haj, barna szem. Magas, izmos vagy mackós testalkat.

28N

aug. 5. 21:18
 14/15 anonim ***** válasza:
170-180 centi magas, nem szőrös, sportos alkat. Kék szem, világos barna vagy szőke haj.
aug. 5. 22:04
 15/15 anonim ***** válasza:

22 éves vagyok, számomra az álompasi egy kicsit magasabb nálam, szőkés vagy világosbarna hajú, világos szemű, nem túl izmos, inkább lehet vékonyabb vagy akár kicsit "aputestű" is, szóval hogy normál testalkatú. Én sem vagyok az a nagy edzőtermi patkány, úgyhogy egy nagyon kisportolt srác mellett biztos, hogy bizonytalan lennék a saját testalkatomat illetően :D Plusz szeretem, ha valaki vagy teljesen leborotválja a szakállát, vagy viszonylag rövid, ápolt arcszőrzete van. Bocsi, Mikulás.

Szeretem azokat a srácokat, akik ilyen "bölcsész" szettekben járnak, szóval nagy kötött pulcsikban, farmerdzsekikben, színes vintage ingekben, és egy kerek, vékony keretes szemüveggel pedig bármikor le lehet venni a lábamról. Lehet, hogy nagyon béna vagyok ezzel a válasszal, de legalább látják a gyakorikérdések könyvtárba járó softboyai is, hogy valakinek pont ők az esetei...

aug. 6. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!