Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a csajok olyan srácokra buknak akik ilyen utolsó "b zigyerekek"?
Figyelt kérdés
Aki normális elegáns tisztelettudó fiatalember azt le se szarják.Olyanokkal barátkoznak akiknek annyi pénzük nincs hogy gyalog hazamennjenek.2010. nov. 1. 20:03
21/23 anonim válasza:
azért, mert magukat látják bennük =) de am ez a kérdésmód picit idegesít..-"Olyanokkal barátkoznak akiknek annyi pénzük nincs hogy gyalog hazamennjenek."- Nem a pénz teszi az embert!!! Ne akarj a pénzeddel csábítani, mert lehet hogy pont ezért nem kellesz nekik, ne vedd sértésnek lehet hogy milliomos vagy de érzelmi szinted meg nulla, akkor próbálkozhatsz../Ez egy válasz volt, nem bíráskodás feletted../
22/23 anonim válasza:
Hahóóó!! Köszi, h engem is beskatujáztál!
Én nem tartozom bele ebbe a körbe!
Nem vagyok olyan, akinek az ilyen 40 kilós, "jaj de menő vagyok, szvjunk füvet, basszunk be"..stb hímegyedek csoportjába tartozó lények tetszenének!
Hányok az ilyentől.
Sőőt!
Én pontosan olyan ffit keresek, aki ismeri mi az a tisztelet, meg tudja becsülni magát, és a másikat, tisztelettudó, udvarias, kedves, de emellett férfias!
Csak elég nehéz ilyet találni..főleg az én korormban...
18L
leírta a lényeget,én is így gondolom 15/L
23/23 anonim válasza:
Én meg multkor megyek az utcán meglátok egy elég jó kinézetü csajt és mellete a barátja ........ uristen azt hitem lehányom xD ere énis kiváncsi lennék hogy miért a legparasztabbaknak vannak a legjobb csajaik....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!