Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az hogy a csajok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy a csajok olyan srácokra buknak akik ilyen utolsó "b zigyerekek"?

Figyelt kérdés
Aki normális elegáns tisztelettudó fiatalember azt le se szarják.Olyanokkal barátkoznak akiknek annyi pénzük nincs hogy gyalog hazamennjenek.
2010. nov. 1. 20:03
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

20:38 vagyok!

Nekem meg egy rendes pasi kéne! ;)

Viszont egy dologhoz hozzáfűznék még annyit, h nem az a legnagyobb baj, h egyre kevesebb ilyen lány van, hanem az, h az ilyen szolidabb, kedvesebb, aranyosabb lányokat nem nagyon akarják észre venni a pasik....

2010. nov. 2. 17:49
 12/23 A kérdező kommentje:
Nagy baj van a fiatalsággal,és a tendencia se javuló.
2010. nov. 2. 18:54
 13/23 anonim ***** válasza:

Mert lehet, hogy bennük több empátia van, mint egy olyan "tisztelettudó fiatalemberben", aki azért hív valakit utolsó b.zigyereknek, mert nincs elég pénze, vagy mert népszerűbb a lányoknál mint ő.

Figyelj, ne stresszelj, ha nincs barátnőd, hibáztathatod a csajokat akik nem veled randiznak, meg a fiúkat, akiknek összejött egy randi, de ettől nem fog semmi változni. Szedd össze magad, a világot nem tudod megváltoztatni, csak te változhatsz.

Várj, míg találsz egy rendes csajt, vagy szitkozódj életed végéig.

2010. nov. 3. 21:53
 14/23 anonim ***** válasza:

Te hány éves vagy?

az ún. EMO-k általában 14-16 éves korosztályban "menők"

megjegyzem, nálam most sem azok, nem is lesznek.. minimum egy srácban, hogy meg tudjon védeni, kiálljon mellettem amit ezek a 30 kg-os homik nem tudnak biztosítani.. szeressen, hűséges legyen, nyílt, figyelmes, tiszteljen

2010. nov. 3. 21:54
 15/23 anonim ***** válasza:

sztem azért mert a "normális elegáns tisztelettudó fiatalember"- ekben nincs anyi hogy azt mondja: b*zdmeg most a csajom leszel oszt kész :P..nem szeretünk kezdeményezni..ez van

20/L

2010. nov. 3. 22:34
 16/23 anonim ***** válasza:

22:34-nek:

Ha meg mi kezdeményezünk, elküldtök a p.csába, vagy szóba se álltok velünk, lenéztek...stb.

22f

2010. nov. 3. 22:39
 17/23 anonim ***** válasza:

Nanana! Előző, szerintem rossz társaságban keresgélsz!

A primitív nők díjazzák csak a primitív férfiúi viselkedést. Intelligens nő nem fog rád nyomulni, másképpen ad "zöld utat".

A normális, tisztelettudó pasi is lehet többféle. Lehet "nyúlbéla", aki gyenge, látszik rajta, hogy apa mintája nem sok volt (vagy apa is nyúlbéla otthon), anyuci kívánságára lett tisztelettudó, és lehet erős és magabiztos, aki ennek tudatában tisztelettudó a gyengébb nemmel. A lánykák inkább az utóbbit díjazzák.

Persze van bőven átmenet is, most nagyon leegyszerűsítettem a dolgokat.

Az első mondatom viszont szerintem örök érvényű: a primitív nők buknak a primitív pasikra. (vagy a nagyon sérültek)

2010. nov. 3. 23:15
 18/23 anonim ***** válasza:

"Ha meg mi kezdeményezünk, elküldtök a p.csába, vagy szóba se álltok velünk, lenéztek...stb."

épp erről beszélek... az ilyen b*zik határozottabbak semmint hogy el lehessen küldeni..+általában sajnos csak az ilyen bunkók értik meg hogy az nem elküldés, csak még nem udvaroltatok eleget hogy rábólintsunk...

2010. nov. 3. 23:23
 19/23 anonim válasza:

Valahol én is egyetértek a kérdezővel, mert nekem nem jönnek be azok a csajok, akik primitívebb, vagy olyan fiúkkal akarnak járni, akik köpködnek az utcán, cigiznek, stb.

Nekem tetszik egy lány, aki helyes csaj, nem olyan nagyon szolid, de nem is nagyon heves, értelmes, és nem bukik az ilyen srácokra! Tudom, hogy én is tetszem neki, de mégsem akar velem járni, vagy legalább is azt mondja, hogy nem kell neki senki se.

Szóval nagyon nehéz olyan lányt találni magadnak, aki megfelel neked, és neked is!

2010. nov. 3. 23:24
 20/23 anonim ***** válasza:

"csak még nem udvaroltatok eleget hogy rábólintsunk..."

és mielőtt belekötnél ebbe...tudod aki nem "udvaroltat" azt szokták le k*vázni

2010. nov. 3. 23:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!