Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Eltud múlni a szerelem ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eltud múlni a szerelem ha nem érzem azt hogy megfelelő mennyiségű és minőségű törődést kapok?

Figyelt kérdés
Másfél éve vagyunk együtt de egy ideje már nem érzem magam annyira boldognak. Ő is kijelentette hogy nem mindig boldog mellettem...sok volt a veszekedés és próbléma. Azok most mind megszűntek ő állítólag újra boldog velem de már kevésbé figyel oda rám...nem tőrödik velem annyit mint régebben és ez sajnos eléggé kikészít. Ha itthon van valami csoda folytán (folyton dolgozik 7ből 6napot egyhúzamban) olyan mintha nem is lenne itthon. Egyedül érzem magam akkor is ha itt van. Lehet még ezen javítani?
2024. aug. 5. 08:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Hogyne tudna elmulni, gyakorlatilag 3-4 okot is felsoroltal egyszerre, amik miatt onmagaban is tonkre mehet egy kapcsolat.

Kommunikacio. Ha nem vevo ra es nem erti meg, hogy egy kapcsolathoz ketten kelletek es kell egyutt toltott ido, akkor benne mar elmultak az erzesek.

2024. aug. 5. 08:45
 2/5 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem ne egy másik személytől függjön a boldogságod, mert ez elég nagy teher tud lenni. Próbálj meg te magad találni olyan elfoglaltságot, hobbit, tevékenységet ami boldoggá tesz, és feltölt. Az az alapprobléma hogy saját magadban nem vagy boldog, de igazán a párod sem. Egymástól várjátok, hogy majd a másik boldoggá tesz. De aki eleve boldogtalan, az hogyan tud mást boldoggá tenni? Ha az életben egyikőtök sem találja a helyét, ha nem boldog, akkor itt kell kezdeni a helyreállást, és nem új párt keresni, vagy a másik nyakába tenni, hogy ez is az ő dolga lenne.

Szóval szerintem önmagatokban kell megoldani azt, hogy boldogok legyetek, és nem kívülről várni.

2024. aug. 5. 08:56
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez felmerül akkor már el is múlt.

Ilyenkor már józan vagy,most tudod eldönteni,hogy meddig akarsz vele maradni,egy nap,egy hét,vagy mág sok év.

2024. aug. 5. 09:00
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
3. Így van! Aztán tényleg nagy igazság az, hogy a saját boldogságodat teremtsd meg önmagadnak, ha ez megvan, nem fog az ember hazugságban meg önámításban élni, hogy a párja mekkora penge, nem kell beleképzelni azt, ami a valóságban nincs.
2024. aug. 5. 09:59
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez eléggé kapcsolatgyilkos, igen. Lehet ő már azért nem babusgat annyit, mert ő se kedvel téged annyira a sok vita miatt, mint régen. Ezt én magamon vettem észre. Ha már nem szeretem, az együtt töltött idő is jócskán laposabb, mint akkor, amikor még nagy volt a láv.
2024. aug. 5. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!