Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen nőknek újdonság egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen nőknek újdonság egy heteroszexuális férfi?

Figyelt kérdés

Találkoztam ma egy olyan kommenttel egy nőtől, hogy csak a hímsoviniszta férfiak csorgatják a nyálukat a lengén öltözött nőkre.

(bizonyos szakmában lengén vannak öltözve a nők, és az egy hímsoviniszta, aki ezeket a nőket meg meri bámulni)

Itt egy kicsit összezavarodtam, hirtelen átértékeltem magam, hogy engem valójában mi is érdekel igazán.

aug. 3. 21:40
 1/3 anonim ***** válasza:
46%
Bro' ha egy nő ilyen nézeteket hangoztat azzal ne foglalkozz, mert ott némi gond van a toronyban! K.rvára nem attól lesz valaki hímsovoniszta, hogy megnézi az utcán a csinos nőket. Az általad említett hozzászóló nincs tisztában a fogalmak jelentésével.
aug. 3. 21:57
 2/3 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem aki ezt írta, nem úgy gondolta, mint ahogyan azt te értelmezed.

Nyilván tisztában van vele, hogy a férfiak megnézik a nőket, nem erről van szó.

A megnézés és a nyálcsorgatás között viszont nagy különbség van.

A nyálcsorgatás az az agyatlan, proli magatartás, mikor kigúvadt szemmel utánaforog a nőknek az utcán, a közösségi médiában állandóan likeolgat, ízléstelenül kommentál ilyen jellegű képeket.

De én ezt a fajta férfit nem hímsovinisztának tartom, csak egy szánalmas ösztönállatnak.

Szerintem az ilyen viselkedéssel a férfi magát minősíti.

Meg az igazság kedvéért kíváncsi lennék azért, hogy milyen kontextusban hangzott el ez a megjegyzés.

Pl. ha már a szakmákat felhoztad, szerintem az is undorító, mikor valaki a pincérnőket, eladókat szugerálja olyan gusztustalan módon, hogy már minden jóérzésű ember kellemetlenül érzi magát tőle.Ráadásul ugye munka közben szerencsétlenek el sem tudnak menekülni abból a méltatlan helyzetből.

aug. 3. 23:13
 3/3 A kérdező kommentje:

Ok, teszem azt, Marikának jól esik, ha Pistike megnézi minden nap az erősen hiányos munkahelyi öltözetében, a kérdés csak az, ehhez mi a vihar köze van a hímsovinisztázó hölgynek?

Nem őt nézte meg, nem rá mondott valamit. Sőt, gyaníthatóan őt még senki sem nézte meg....

Vagy egy ilyen nőnek lövése nincs, hogy működik még x milliárd másik nő a világban?

Ez is a szelekció része, hogy a megfelelő párocskák egymásra találjanak.

Szerintem.

aug. 4. 03:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!