Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen nőknek újdonság egy heteroszexuális férfi?
Találkoztam ma egy olyan kommenttel egy nőtől, hogy csak a hímsoviniszta férfiak csorgatják a nyálukat a lengén öltözött nőkre.
(bizonyos szakmában lengén vannak öltözve a nők, és az egy hímsoviniszta, aki ezeket a nőket meg meri bámulni)
Itt egy kicsit összezavarodtam, hirtelen átértékeltem magam, hogy engem valójában mi is érdekel igazán.
Szerintem aki ezt írta, nem úgy gondolta, mint ahogyan azt te értelmezed.
Nyilván tisztában van vele, hogy a férfiak megnézik a nőket, nem erről van szó.
A megnézés és a nyálcsorgatás között viszont nagy különbség van.
A nyálcsorgatás az az agyatlan, proli magatartás, mikor kigúvadt szemmel utánaforog a nőknek az utcán, a közösségi médiában állandóan likeolgat, ízléstelenül kommentál ilyen jellegű képeket.
De én ezt a fajta férfit nem hímsovinisztának tartom, csak egy szánalmas ösztönállatnak.
Szerintem az ilyen viselkedéssel a férfi magát minősíti.
Meg az igazság kedvéért kíváncsi lennék azért, hogy milyen kontextusban hangzott el ez a megjegyzés.
Pl. ha már a szakmákat felhoztad, szerintem az is undorító, mikor valaki a pincérnőket, eladókat szugerálja olyan gusztustalan módon, hogy már minden jóérzésű ember kellemetlenül érzi magát tőle.Ráadásul ugye munka közben szerencsétlenek el sem tudnak menekülni abból a méltatlan helyzetből.
Ok, teszem azt, Marikának jól esik, ha Pistike megnézi minden nap az erősen hiányos munkahelyi öltözetében, a kérdés csak az, ehhez mi a vihar köze van a hímsovinisztázó hölgynek?
Nem őt nézte meg, nem rá mondott valamit. Sőt, gyaníthatóan őt még senki sem nézte meg....
Vagy egy ilyen nőnek lövése nincs, hogy működik még x milliárd másik nő a világban?
Ez is a szelekció része, hogy a megfelelő párocskák egymásra találjanak.
Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!