Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kell egyes pasiknak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell egyes pasiknak az újdonság varázsa vagy akármilyen más alkalmankénti dopping mindig a kapcsolatba ahhoz, hogy szeretni tudja a párját?

Figyelt kérdés

Kb olyan ilyenekkel lenni, mintha mindig a gravitácio ellen kéne küzdeni, mindig kell nekik vmi töltés hogy megint rájöjjön arra, hogy szerelmes a párjába, vagy szereti a párját, vagy a párja milyen hiperszuper, mindig emlékeztetésekre szorulnak vagy egyfajta doppingra alkalmanként.

Nem mindegyik ilyen. De ezeket előre soha nem tudom.

#doppingfüggők
2024. ápr. 4. 08:26
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Ujdonság varázsa alatt nem másik nőt értek. Hanem amikor megint rájön vmitől hogy a saját párja azta micsoda nő.
2024. ápr. 4. 08:30
 2/19 anonim ***** válasza:
62%

Talán, mert az ilyenek alapból nem igazán szerették a párjukat. (csak elvoltak mellette és hát volt szex, így éppen aktuálisan oké volt)

Ha tényleg szereted a másikat akkor nincs ilyen.

2024. ápr. 4. 08:39
 3/19 anonim ***** válasza:
30%

Mert a nők többsége nem nő hanem cseléd, a párját Istenként magasztalja, ebből a pozícióból meg a férfi rájön hogy bármit megtehet. Le lehet pontozni, a valóságon ez semmit sem változtat. Én férfi vagyok, átestem ezeken. Onnantól kezdve értékes egy nő, minél több energiába kerül egy férfinak. Amikor megy a minden nap szex, minden nap kényeztetés, onnantól kezdve zuhan a nő és a kapcsolat értéke. Próbáljátok meg, hogy a pasi is tegyen a szexért, ne legyen ez kötelező esti program. Megtehetitek, de utána ne legyen sírás amikor csak egy kellék leszel.

Pont ezért kell a pasiknak egy olyan nő(dopping), ahol nekik kell pörögni, ugyanis ez a pörgés a vadászösztön. Otthon kell még rád vadásznia? Teljesen elértéktelenítitek magatokat. Egy frászt, NINCS minden nap szex, sőt legyen olyan hogy egy hétig ne legyen. Ha emiatt lelép a pasi, semmit sem veszítettetek.

2024. ápr. 4. 08:40
 4/19 A kérdező kommentje:

De olyan zavaró hogy kapcsolatban is azt kéne játszanom, hogy nem vagyunk kapcsolatban.

Meg elfelejtik azt hogy ki van mellettük es jobban tenné ha megbecsülné és csak akkor jut eszükbe ha a nő megint, ha az ad vmi adrenalin lökést.

Mindekozben természetesen a férfi semmiféle adrenalinlöketet nem ad a nőnek, a nőben alapbol megvan az állandó szerelem.

Szóval hegyekezlt mozgat meg a férfi es küzd összejönnek a nővel. Aztán elkezdi elveszíteni az erdeklodést udvarlást, egy f.s lesz a férfi. Erre a nő táplálja megint fel az egészet. Megint dúl a love izgalom meg minden. Aztán mindig ezek a körök.

A nőt viszont semmi nem taplálja. Mivel ilyen pasi csak lehozó egy idő mulva a nő otthagyja a p.csába az a férfinak újabb adrenalinlökés megy a harc megint. Csak hát ilyenkor már lehet sírni. En speciel a nemtudom hanyadik ilyennél már taposom őket a "halálba" sírjon vergődjön kússzon másszon, lesz.rom.

2024. ápr. 4. 08:47
 5/19 A kérdező kommentje:
*hegyeket
2024. ápr. 4. 08:47
 6/19 A kérdező kommentje:

Szóval egy ideig a szerelemtől még van kedve az embernek állandóan a "gravitációval" küzdeni, feldobni táplálni a másikat, emlékeztetni arra, hogy örülhet a párjának, (persze ez táplálva nincs a nőben saját magától ég csak a hajtóerő erre, a szerelem), de aztán nálam például teljesen átfordul az egész a nem tudom hanyadik ilyen kör után talán utálatba undorba is hogy megutálok egy olyan embert aki állandóan lemegy egy unott vagy félrekacsintgató senkibe. Amikor bőgnek a végén vagy szenvednek, szinte már élvezettel tölt el, hogy visszakapja az egészet, amig én szenvedtem miatta. Megérdemli. Most ő érzi azt amit én évekig.

Es teljesen jogosnak érzem. Nem tartom magam szemét köcsögnek se.

2024. ápr. 4. 09:00
 7/19 anonim ***** válasza:
60%
Azert van ez, mert nincs onbecsulesed es siman leveszik ok is. Amelyik nem ilyen nore utazik, az le is lep az elso jelnel. Amelyik marad az pedig mind olyan, aki direkt ilyet keresett, mint te. Alazatos szolga, kihasznalhato, egyszeru no. Ne gondold, hogy te hianyzol nekik. A kiszolgalas eltuneset siratjak. Mintha megoltek volna a legjobb rabszolgajukat. Szedj magadra onbecsulest.
2024. ápr. 4. 09:11
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, mondok valamit. Te önmagadat nem tudod szeretni, ezért az aktuális pasidba leszel "szerelmes", hogy ezáltal ő is szeressen téged. Futsz egy krva nagy kört feleslegesen. Szerintem ne keress egy darabig kapcsolatot, tedd rendbe önmagaddal a kapcsolatodat először.

Az nem szerelem amit most is csinálsz, sőt sosem volt az. Szeretet éhség, aminek következtében te mindent megteszel a pasidnak, hogy cserébe te is kapj.

Mit szeretsz egy olyan pasikában, kisgyerekben aki igazából csak használ téged. egyébként téged a leírásod alapján csak használtak. Tudod miért? Mert csak te erőlteted ezt a "szerelem" dolgot.

Ha nem érted miről beszélek, az azért van, mert nem tanultad meg a gyerekkorodban az érzelmi feladatokat, nem láttál mintát, nem kaptál valódi szeretetet.

Amit most csinálsz, az sem más mint leértékeled önmagad. Felőlem csinálhatod, de már most megmondom te is az a nő leszel, aki tökéletes pééldánya roncs társadalomnak. Hiába egyetem, menő cuccok, naponta 10 podcast, 20 online tanfolyam. Ez nem ezen múlik. Még csak azon sem hogy mit gondolsz önmagadról. Csinálhatod, de mindig te fogod húzni a rövidebbet, lehetsz te milliomos, csóró, iskolázott vagy iskolázatlan, bomba nő vagy kevésbé az. Neked az önképeddel van baj, mint sajnos a legtöbb embernek.

Ezen a világon semmi sem történik véletlenül, hanem minden az ok és okozat törvénye szerint működik. Ne kívül keresd a hibát, ezzel rengeteg időt és energiát spórolsz magadnak. A szeretetben mindig éppen azt a társat találjuk meg, aki nekünk megfelel, ugyanis a rezonancia törvényének megfelelően csak ilyen partnert tudunk magunkhoz vonzani. Nem a pasikban van a hiba, azaz ha jót akarsz, akkor vizsgáld meg önmagad.

A szeretet egyszerre jelenti, hogy adok és kapok, és mindig az adással kezdődik. Ez a szeretet, szerelem legnagyobb titka. Ha most te azt érzed nem kapsz, akkor máris megkaptad a választ a másik féltő hogy benne mi is van.

2024. ápr. 4. 09:21
 9/19 A kérdező kommentje:

Pont hogy szeretem magam annyira hogy nem vagyok ilyenekkel. Megutálom egyszerűen.

Azért is a kérdés hogy a pasiknak minek kell dopping folyton? Inkabb ők azok akik nem szeretik magukat akkor.

2024. ápr. 4. 09:38
 10/19 A kérdező kommentje:
És ezt egy nőnek kell adagolni nekik.
2024. ápr. 4. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!