Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kell egyes pasiknak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell egyes pasiknak az újdonság varázsa vagy akármilyen más alkalmankénti dopping mindig a kapcsolatba ahhoz, hogy szeretni tudja a párját?

Figyelt kérdés

Kb olyan ilyenekkel lenni, mintha mindig a gravitácio ellen kéne küzdeni, mindig kell nekik vmi töltés hogy megint rájöjjön arra, hogy szerelmes a párjába, vagy szereti a párját, vagy a párja milyen hiperszuper, mindig emlékeztetésekre szorulnak vagy egyfajta doppingra alkalmanként.

Nem mindegyik ilyen. De ezeket előre soha nem tudom.

#doppingfüggők
2024. ápr. 4. 08:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem látod magad a dologban. Ha szeretnéd önmagad, nem lennél olcsó árucikk. Képzeld, nem kell dopping a férfiaknak, a pasikáknak kell, akiket elkényeztet a nő otthon. Egy okot mondj hogy miért pörögjön melletted egy pasi? Csak egyet!
2024. ápr. 4. 10:44
 12/19 A kérdező kommentje:

Miért lennék olcsó árucikk?

Nem magamat jöttem elemezni hanem akiket kidobok. Mert már unom ezt a tipust.

Hogy néhány pasinak mindig kell vmi újvarázs vagy dopping es kb állandóan újra fel kell fedezniük, hogy van egy jónő párjuk, mert elfelejtik.

Mint a 100 első randi kapcsolatban és elegem van az ilyenekből.

És nem én vagyok a sz.r a történetben. Hanem ők azok nekem.

2024. ápr. 4. 13:38
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem erted, amit irtunk. Ezeket az embereket te valasztod ki, tehat a hiba mindenkeppen benned van. Persze megkopkodhetnenk oket, hogy fuj, de kocsogok, de a problemat csak te tudod orvosolni azzal, hogy magadat hozod olyan szintre, ahol ezekre mar nem esik tobbe a valasztasod. Az altalanositas pedig szinten nem valos. Vannak masfajta ferfiak is, de azok teged nem vesznek szamitasba, mert sut rolad az onbecsules hianya. Maradnak az ilyen kihasznalok. Ha erted, akkor erted, ha nem, akkor nem.
2024. ápr. 4. 14:08
 14/19 anonim ***** válasza:
Nézd, nekem van egy asszex feleségem úgy, nekem magas a libidóm. 20 éve pokol mellette az életem, pszichés sérüléseim vannak miatta. Nem hibáztatom őt, én tehetek az életemről. Egy túl érzelmes ember vagyok, képtelen vagyok a veszteségre, így semmit és senkit sem tudok elengedni magamtól. Neki jó így. A lényeg az, hogy minden embernek olyan az élete, mint amilyen ő maga. Mivel én nem hiszek magamban, ezért nem válok el. Nem hiszek abban hogy lenne nő akinek jó lennék, így pontosan olyan sz*r az életem, mint jómagam vagyok. Nem is reklamálhatok senkinél. Én inkább kínok között halok meg, de képtelen vagyok elengedni. Azért mert ilyen vagyok. Szidhatnám reggeltől estig, meg hogy miért nincs szex, meg hogy lassanként már bele pusztulok, mert hát a libidó meg az ösztön az dolgozik. Minek szidjam őt? Az életem a belsőm tükörképe, ami bent az kint, ami kint az bent.
2024. ápr. 4. 14:26
 15/19 A kérdező kommentje:

Nem én választom ki. Ők hajtanak rám. Nem általánosítok. Írtam hogy nem mindegyik ilyen. És "néhány pasi".

Szókeresővel keress rá, ha nem vagy képes a szemeiddel megtalálni.

Sok ember elfelejti azt értékelni, amilye van.

Pl van aki megveszi a legújabb Lamborginit, aztán fél év múlva unott fejjel ül bele. Mert elfelejti miben ül. Nem kérem a hasonlatba a belekötést, meg annak elemzését.

De ott sem a kocsival van a baj.

Hanem ezekkel a jellemekkel.

Akik ilyenek. És ez akartam volna megfejteni.

2024. ápr. 4. 14:30
 16/19 A kérdező kommentje:
14 de én ezeket kivágom. Pár kör után nekem elegem lesz hogy állandóan rájönnek újra, hogy én vagyok az igazi. Mikor már kilépek nekem sírhatnak már akárhogyan. Teljesen kiábrándítanak ezzel.
2024. ápr. 4. 14:31
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

15. Amikor másokat akarsz megfejteni, akkor valójában a magadban lévő, az ő általuk kivánt reakciódra vagy kíváncsi. ezek a dolgok benned vannak. Ha önmagaddal tisztában vagy, akkor a világgal is.

Ugyanis kit érdekel hogy ki mit csinál vagy gondol, ha te egyben vagy, te jóban vagy magaddal? Neked az a bajod, hogy te miért nem kapsz figyelmet, miért neked kell pörögni. Erre mondtam azt, hogy keresd magadban a megoldást. Ez egy út a fény felé. Ha nem érted miről beszéltem, akkor talán egyszer felébredsz majd, és akkor már tudni fogod.

2024. ápr. 4. 14:34
 18/19 A kérdező kommentje:
Ez is, hogy mindig akkor jönnek a gyűrüvel is, mikor kifele áll már a "szűrük". Mikor rezeg a léc. És megy a nyivákolás. Jaj de szeretem ilyenkor agyonalázni az összeset.
2024. ápr. 4. 14:35
 19/19 A kérdező kommentje:

" egyben vagy, te jóban vagy magaddal? Neked az a bajod, hogy te miért nem kapsz figyelmet"

Nekem az a bajom, hogy nah mégegy hülye. Dobhatom ki ezt is. Csalódást okozott. Már annak sem tudok örülni mikor még a kapcsolatban kigyullad nekik a lámpa megint a fejükben, hogy azta de jó nőm van. Meg ugye szakításnál is, hogy mekkora barom volt hogy elbaltázta.

Csak épp én meg nem vagyok az, aki ezeket jópofával bírja.

Még szerelmesen bennem van az hogy a vakoknak látást adjak, de valójában engem ez kiábrándít, nem akarok fogyatékosokkal járni.

2024. ápr. 4. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!