Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell egyes pasiknak az újdonság varázsa vagy akármilyen más alkalmankénti dopping mindig a kapcsolatba ahhoz, hogy szeretni tudja a párját?
Kb olyan ilyenekkel lenni, mintha mindig a gravitácio ellen kéne küzdeni, mindig kell nekik vmi töltés hogy megint rájöjjön arra, hogy szerelmes a párjába, vagy szereti a párját, vagy a párja milyen hiperszuper, mindig emlékeztetésekre szorulnak vagy egyfajta doppingra alkalmanként.
Nem mindegyik ilyen. De ezeket előre soha nem tudom.
Miért lennék olcsó árucikk?
Nem magamat jöttem elemezni hanem akiket kidobok. Mert már unom ezt a tipust.
Hogy néhány pasinak mindig kell vmi újvarázs vagy dopping es kb állandóan újra fel kell fedezniük, hogy van egy jónő párjuk, mert elfelejtik.
Mint a 100 első randi kapcsolatban és elegem van az ilyenekből.
És nem én vagyok a sz.r a történetben. Hanem ők azok nekem.
Nem én választom ki. Ők hajtanak rám. Nem általánosítok. Írtam hogy nem mindegyik ilyen. És "néhány pasi".
Szókeresővel keress rá, ha nem vagy képes a szemeiddel megtalálni.
Sok ember elfelejti azt értékelni, amilye van.
Pl van aki megveszi a legújabb Lamborginit, aztán fél év múlva unott fejjel ül bele. Mert elfelejti miben ül. Nem kérem a hasonlatba a belekötést, meg annak elemzését.
De ott sem a kocsival van a baj.
Hanem ezekkel a jellemekkel.
Akik ilyenek. És ez akartam volna megfejteni.
15. Amikor másokat akarsz megfejteni, akkor valójában a magadban lévő, az ő általuk kivánt reakciódra vagy kíváncsi. ezek a dolgok benned vannak. Ha önmagaddal tisztában vagy, akkor a világgal is.
Ugyanis kit érdekel hogy ki mit csinál vagy gondol, ha te egyben vagy, te jóban vagy magaddal? Neked az a bajod, hogy te miért nem kapsz figyelmet, miért neked kell pörögni. Erre mondtam azt, hogy keresd magadban a megoldást. Ez egy út a fény felé. Ha nem érted miről beszéltem, akkor talán egyszer felébredsz majd, és akkor már tudni fogod.
" egyben vagy, te jóban vagy magaddal? Neked az a bajod, hogy te miért nem kapsz figyelmet"
Nekem az a bajom, hogy nah mégegy hülye. Dobhatom ki ezt is. Csalódást okozott. Már annak sem tudok örülni mikor még a kapcsolatban kigyullad nekik a lámpa megint a fejükben, hogy azta de jó nőm van. Meg ugye szakításnál is, hogy mekkora barom volt hogy elbaltázta.
Csak épp én meg nem vagyok az, aki ezeket jópofával bírja.
Még szerelmesen bennem van az hogy a vakoknak látást adjak, de valójában engem ez kiábrándít, nem akarok fogyatékosokkal járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!