Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Letiltott egy vita után, szerintetek?
Azt, hogy bolond vagy. Szekunder szégyenérzetem van.
37N
Gondolom az a gyökere mindennek, hogy csak bszni akart, és nem akart semmi egyéb kapcsolatot veled.
Most, hogy talált egy másik nőt akit kevesebb erőfeszítésébe kerül felszedni, hiszen közelebb lakik hozzá, te már csak púp voltál a hátán. Csak azért voltatok jól el eddig, mert ilyenkor tenni kell a szépet, de emögött nincs semmi.
Instán gondolom azért törölt, hogy ha az új csaj átnézni hogy kiket követ, akkor te ne legyél ott.
Am szerintem kapóra jött neki hogy van önérzeted, és szóba hoztad a kikövetést, mert amúgy is kellett neki egy indok, hogy teljesen ejtsen. Így ő kifejezetten jól jött ki a szituból, hiszen te vagy a kötekedő sárkány, ő pedig a szegény, elmart áldozat.
De végülis tökmindegy hogy mi miért történt, szerintem hülyeség ezen kattogni. Felejtsd el, és keress valami komoly embert.
Olyan mindegy már. Azt viszont megtanulhatod a sztoriból, hogyha van közelebb delikvens, akkor szívfájdalom nélkül azt fogják választani kivétel nélkül, hiszen logikusan az a kényelmes. A távolsági az csak szórakozás lesz amíg nem jön a könnyebben, kevesebb energia, idő befektetést igénylő tag.
Lépj tovább.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!