Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Letiltott egy vita után,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Letiltott egy vita után, szerintetek?

Figyelt kérdés
Ott kezdődik a sztori, hogy el kezdtem ismerkedni egy férfivel, találkoztunk is párszor, tök jól mentek a dolgok, szinte mindennap beszéltünk, igaz nem egésznap, de mindig volt legalább néhány üzenetváltás. Pár napja feltűnt, hogy sokkal távolságtartóbb lett, amire rá is kérdeztem, hogy mi miatt van. Azt mondta, hogy megismerkedett valakivel, aki ott él a közelében, sajnos én meg elég messze vagyok tőle. Ezt természetesen tudomásul vettem, mondtam is neki, hogy ennek fényében félreállok, de azért örülök, hogy megismertem. Ő szintúgy ezt válaszolta, majd később látom, hogy még aznap kikövetett instán, ami nyilván tök szarul esett, mert szépen elvoltunk és ez nem lett volna indokolt. Ennek hatására letiltottam mindenhol, kivéve egy üzenetküldő alkalmazáson, ahol megkértem valamire. Lényegtelen mire, egy apróság, nem a kikövetéssel kapcsolatos. A kérésemnek eleget tett, majd felhoztam a kikövetést, mert magyarázatot akartam, ő meg végig nagyon flegma/ellenszenves stílusban irkált, az új csajra hivatkozott, de tudtom szerint nincsenek is együtt, szóval érdekes. Majd szembesítettem azzal, hogy ezekszerint hazudott arról, hogy tervezett találkozni velem, ugyanis amikor rákérdeztem a találkánk időpontjára ködösített, ilyeneket mondott, hogy “talán”, meg hogy “még nem biztos”, de látni akar, így már összeállt a kép utólag, hogy esze ágában sem volt, csak nem merte frankón megmondani, hogy bocsi soha, mert van más aki jobban érdekel. Ezt is napokkal később nekem kellett belőle kihúzni, mert ugye feltűnt, hogy megváltozott a viselkedése felém. Erre semmi magyarázatot nem is tudott adni, csak támadólag lereagálta, hogy ő nem fog magyarázkodni. Mire mondtam, hogy nem is kell, mert már kimutatta a foga fehérjét, majd elköszöntem tőle minden jót kívánva a továbbiakban. Később mit látok? Letiltott.😂 Ami csak azért érdekes, mert a férfiak szinte sose tiltanak le nőket, főleg nem olyanokat, akik hidegen hagyják őket. Ezek szerint ennyire felidegesítettem, hogy hallani sem akar felőlem többet, vagy mert szembesítettem azzal, hogy nem viselkedett egyenesen és ezt nem tudta elviselni? Mit gondoltok?
aug. 3. 00:56
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
90%

Azt, hogy bolond vagy. Szekunder szégyenérzetem van.

37N

aug. 3. 01:41
 2/20 A kérdező kommentje:
#1 miért is vagyok bolond? Nekem meg primer szégyenérzetem van az ilyen válaszoktól.
aug. 3. 01:50
 3/20 anonim ***** válasza:
91%
Letiltott, mert idegesítetted és baromira nem kíváncsi rád a továbbiakban, ez ennyi. Szerintem ne szőj hozzá sztorit, mert csak magadat áltatod.
aug. 3. 02:26
 4/20 A kérdező kommentje:
#3 semmilyen sztorit nem szőttem hozzá, tényeket közöltem. Írtam is, hogy ezekszerint ennyire felidegesítettem, hogy hallani sem akar felőlem többet, ez volt az első tippem nekem is.
aug. 3. 02:35
 5/20 anonim ***** válasza:
88%
Ügyes vagy. Egyedül is kitaláltad.
aug. 3. 02:45
 6/20 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem csak baromira nem volt kíváncsi rád többet, már az instán is emiatt követett ki.
aug. 3. 04:01
 7/20 anonim ***** válasza:
41%

Gondolom az a gyökere mindennek, hogy csak bszni akart, és nem akart semmi egyéb kapcsolatot veled.

Most, hogy talált egy másik nőt akit kevesebb erőfeszítésébe kerül felszedni, hiszen közelebb lakik hozzá, te már csak púp voltál a hátán. Csak azért voltatok jól el eddig, mert ilyenkor tenni kell a szépet, de emögött nincs semmi.

Instán gondolom azért törölt, hogy ha az új csaj átnézni hogy kiket követ, akkor te ne legyél ott.

Am szerintem kapóra jött neki hogy van önérzeted, és szóba hoztad a kikövetést, mert amúgy is kellett neki egy indok, hogy teljesen ejtsen. Így ő kifejezetten jól jött ki a szituból, hiszen te vagy a kötekedő sárkány, ő pedig a szegény, elmart áldozat.

De végülis tökmindegy hogy mi miért történt, szerintem hülyeség ezen kattogni. Felejtsd el, és keress valami komoly embert.

aug. 3. 04:22
 8/20 anonim ***** válasza:
78%

Olyan mindegy már. Azt viszont megtanulhatod a sztoriból, hogyha van közelebb delikvens, akkor szívfájdalom nélkül azt fogják választani kivétel nélkül, hiszen logikusan az a kényelmes. A távolsági az csak szórakozás lesz amíg nem jön a könnyebben, kevesebb energia, idő befektetést igénylő tag.

Lépj tovább.

aug. 3. 06:18
 9/20 anonim ***** válasza:
82%
Jól tette.
aug. 3. 07:36
 10/20 anonim ***** válasza:
78%
Lehet, hogy inkorrekt volt veled, de az ő szempontjából a teáltalad történõ vallatása, kérdőre vonása egy nettó zaklatás volt. Számodra meg teljesen értelmetlen volt ezek után ezeket a dolgokat ilyen rámenősem boncolgatni. Szerintem is most már lépj tovább.
aug. 3. 07:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!