Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Letiltott egy vita után,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Letiltott egy vita után, szerintetek?

Figyelt kérdés
Ott kezdődik a sztori, hogy el kezdtem ismerkedni egy férfivel, találkoztunk is párszor, tök jól mentek a dolgok, szinte mindennap beszéltünk, igaz nem egésznap, de mindig volt legalább néhány üzenetváltás. Pár napja feltűnt, hogy sokkal távolságtartóbb lett, amire rá is kérdeztem, hogy mi miatt van. Azt mondta, hogy megismerkedett valakivel, aki ott él a közelében, sajnos én meg elég messze vagyok tőle. Ezt természetesen tudomásul vettem, mondtam is neki, hogy ennek fényében félreállok, de azért örülök, hogy megismertem. Ő szintúgy ezt válaszolta, majd később látom, hogy még aznap kikövetett instán, ami nyilván tök szarul esett, mert szépen elvoltunk és ez nem lett volna indokolt. Ennek hatására letiltottam mindenhol, kivéve egy üzenetküldő alkalmazáson, ahol megkértem valamire. Lényegtelen mire, egy apróság, nem a kikövetéssel kapcsolatos. A kérésemnek eleget tett, majd felhoztam a kikövetést, mert magyarázatot akartam, ő meg végig nagyon flegma/ellenszenves stílusban irkált, az új csajra hivatkozott, de tudtom szerint nincsenek is együtt, szóval érdekes. Majd szembesítettem azzal, hogy ezekszerint hazudott arról, hogy tervezett találkozni velem, ugyanis amikor rákérdeztem a találkánk időpontjára ködösített, ilyeneket mondott, hogy “talán”, meg hogy “még nem biztos”, de látni akar, így már összeállt a kép utólag, hogy esze ágában sem volt, csak nem merte frankón megmondani, hogy bocsi soha, mert van más aki jobban érdekel. Ezt is napokkal később nekem kellett belőle kihúzni, mert ugye feltűnt, hogy megváltozott a viselkedése felém. Erre semmi magyarázatot nem is tudott adni, csak támadólag lereagálta, hogy ő nem fog magyarázkodni. Mire mondtam, hogy nem is kell, mert már kimutatta a foga fehérjét, majd elköszöntem tőle minden jót kívánva a továbbiakban. Később mit látok? Letiltott.😂 Ami csak azért érdekes, mert a férfiak szinte sose tiltanak le nőket, főleg nem olyanokat, akik hidegen hagyják őket. Ezek szerint ennyire felidegesítettem, hogy hallani sem akar felőlem többet, vagy mert szembesítettem azzal, hogy nem viselkedett egyenesen és ezt nem tudta elviselni? Mit gondoltok?
2024. aug. 3. 00:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
79%
Túlgondolod... Nem volt köztetek semmi, jött egy másik csaj, akivel akivel alighanem már akkor komolyra fordult a dolog, amikor még te nem is tudtál a létezéséről. Joga van megszakítani a kapcsolatot veled. Te meg egy sértődékeny p.csa vagy. Nem akartál te annyira kikerülni a képből... Sérti az önérteted, hogy dobtak egy másik csaj miatt.
2024. aug. 3. 07:50
 12/20 anonim ***** válasza:
69%
Legalább őszinte volt veled, ami qrva ritka ebben az instagrammos, tiktokos, félrebaßós világban...
2024. aug. 3. 08:11
 13/20 anonim ***** válasza:
65%

Addig amíg a nemet nem tudod elfogadni, és tiszteletben tartani te ne akarj ismerkedni, mert vannak nálad bajok! Tedd magadat rendben, mert van mit! Így, hogy párszor randiztál valakivel, majd mégsem jöttetek össze, tehát együtt sem vagytok, de már számon kéred és cirkuszolsz, ez nem normális! Elkellett volna fogadnod a nemet, és továbblépned!

Azért követett ki isntán,mert nincs köze hozzád innentől, nem érdekled, és kontaktban sem szeretne veled lenni tovább, mert lett neki más, mit nem lehet ezen felfogni?

Te meg még dolgokra kéred meg, meg zaklatod ezekutan is. Nemcsoda, hogy nem akart neked magyarázkodni, jól tette, hogy letiltott.

2024. aug. 3. 08:17
 14/20 anonim ***** válasza:
0%
Nem értem mire ez a nagy felháborodás, hisz nő vagy, te tudod a legjobban, hogy hogy is megy ez, te is ugyanúgy talonban tartasz pasikat, ne játszd már a szentet....istenem, olyan jól tudod játszani az áldozatot....mint minden nő, miközben ti vagytok a legszámítóbb szrok! F
2024. aug. 3. 10:14
 15/20 anonim ***** válasza:
76%
Elárulom, hogy a férfiak is tiltanak, ha idegesíti vagy zaklatja a másik. A srác korrekten elmondta, hogy nem akarja folytatni az ismerkedést veled mert megismert mást. Ezért követett ki. Egy normális nő ezt felfogja és tiszteletben tartja a másik döntését. De te mit csináltál? Neki támadtál, hogy miért követett ki és te erre magyarázatot akarsz. Hát basszus a másik nő miatt. Mi ezen a nehezen érthető? A srác teljesen normálisan viselkedett veled a kikövetéssel, főleg a tiltással.
2024. aug. 3. 10:42
 16/20 A kérdező kommentje:
🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
2024. aug. 3. 15:22
 17/20 anonim ***** válasza:
64%

Nyilván rosszul esett neked, ezért szerettél volna magyarázatot, amire neki nem volt kedve.

Máskor ne is akarj ilyen helyzetben magyarázkodást. Ha neki más kell, menjen magának aztán jól van. Megtalálod majd Te is az igazit:-)

2024. aug. 3. 20:50
 18/20 anonim ***** válasza:
37%

Meg vagyok győződve róla h itt az emberek 99%a zsigerből/idegrendszerből válaszol, nem pedig az eszét használva.

Ha valakivel vagyok olyan jóban hogy a jövőben már le van fixálva egy találkozónk...De ez az ember elkezdi eltávolítani magát tőlem....Hisztispcsaként viselkedik, ködösít a találkozóról, és flegmáskodik....Aztán közösségi médián is kikövet.....És semmi konkrétumot nem mondd, hogy mi a baja....

Akkor azért jogos rákérdezni h akkor most mi a gci van, nem?

Tudom hogy itt mindenki fejeben az a kép dominál hogy egy nő számon kéri egy férfin hogy miért követte ki instán, és "juuuuuuj ez de gáz😱😡😤" és ennél tovább nem is látunk, de azért próbáljunk meg egy kicsit gondolkozni könyörgöm :/

2024. aug. 3. 21:36
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

18:

"mondtam is neki, hogy ennek fényében félreállok, de azért örülök, hogy megismertem. Ő szintúgy ezt válaszolta, majd később látom, hogy még aznap kikövetett instán,"

Meg vagyok róla győződve, hogy az általad emlegetett 99% jobb szövegértésből, mint te.

2024. aug. 3. 21:41
 20/20 anonim ***** válasza:
63%
Kedves 18as. Mielőtt kikövette volna a pasi a kérdezőt, elmondta neki, hogy nem akarja folytatni tovább az ismerkedést, mert megismert valakit. Ha ez szerinted nem válasz, akkor mi? Ezután meg a kérdező volt az a bizonyos hp, szóval a srác jogosan flegmázott vele.
2024. aug. 3. 22:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!