Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem lennétek ezen kiakadva?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem lennétek ezen kiakadva?

Figyelt kérdés
Szóval általános sulis osztálytalálkozónk volt, és mi hárman srácok még mindig jóban vagyunk, de úgy igazából az osztály közösség sem rossz. Az egyik haverunknak tudtuk, hogy nyár elején új kapcsolata lett, de nagyon titkolta ki a lány. Aztán ma ahogy mesélt magáról az osztálytalálkozón, bevallották az egyik lánnyal, hogy együtt vannak. Nyilván mindenkinek leesett az álla, de így azért összeállt a kép, mert olyan furcsák voltak ők ketten. A haverom tudja, hogy nekem suliban tetszett az a lány, és neki is, ami köztünk “vita” is volt, de ez a lány 14 évesen egyikünkkel sem akart semmit, ami egyébként nyilván érthető, de annyira furcsa, hogy 5 év múlva meg összejöttek. Elvileg teljesen véletlen találkoztak össze, mikor ez a lány a barátnőivel volt, és azt az estét együtt töltötték, aztán lényegében két randijuk volt, és összejöttek… Nem lennétek ki, hogy a haverotok 5 év után megszerezte a csajt?😅

aug. 2. 22:42
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem lennék kiakadva.
aug. 2. 22:44
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Kezeltesd magad. Rémesen kicsinyes vagy.
aug. 2. 23:01
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy lennék. 14 évesen és 19 évesen már egészen máshogy gondolkodik az ember. Plusz a csávó nem hajtott 5 éven keresztül, lehet ha éppen veled fut össze véletlen, akkor ti szerettek egymásba. Ez ilyen.
aug. 2. 23:16
 4/9 anonim ***** válasza:
18%

Úgyis szétmennek.

Az ilyen járjunk a volt osztálytárssal dolgok azok csak abbol vannak mert úgysincs más.

aug. 3. 00:44
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem lennék ki akadva. Örülj a boldogságuknak.
aug. 3. 06:25
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem, meg csak nem is az exed. De ennyi ev tavlatabol es hogy akkor milyne fiatalok voltatotk szerintem meg az sem lenne gaz, ha ugy jottem volna mlst ossze, hogy ti anno jartatok.

Semmi kozod a csajhoz, nincs okod kiakadni.

aug. 3. 07:01
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem is értem min kéne kiakadni. Szerinted minden nő tabu, akibe óvodától bele voltál zúgva?
aug. 3. 07:09
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Fáj hogy nem te dugod? 🤣
aug. 3. 07:37
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te megragadtál az akkori, 14éves szinten. Nőlj fel és rájössz, hogy milyen hülye kérdés ez.
aug. 3. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!