Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az alábbi leírás alapján, női...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az alábbi leírás alapján, női szemmel, ez a férfi átlag alatti, átlagos, vagy átlag feletti?

Figyelt kérdés

Külső:

- Arcra átlagos (némelyek szerint helyes)

- Vékony testalkat

- Magas

- Borostás, dzsordzsklúnisan őszülő

- Szemüveges

- Jól öltözött (inkább klasszkiusabb stílusban), ápolt

- Barátságos, megbízható, jóságosdoktorbácsi kisugárzás

Belső/egyéb:

- Okos, tanult

- Jól szituált, egész jó állással és fizetéssel

- Megbízható, kiszámítható, komolyan vehető

- Introvertált, nem társaságkedvelő, de mégis kommunikatív, normális, humoros (ízlés kérdése)

- Sok téma iránt érdeklődő

- 35 körüli

A fent leírtak alapján párkapcsolati szempontból egy a fentihez hasonló férfi milyennek számít női szemmel nézve?

Ha kommentet írsz, kérlek kort is írj!

2024. aug. 2. 17:27
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:

Úúúú bammeg! Ez valami önigazolásodhoz szükséges kérdés? Tudod van az a mondás, hogy bárki mondhat/írhat bármit, a lényeg az hogy mit cselekszik. Itt meg még az is lényeges, hogy milyen a kisugárzása és mennyire képez egységet mint ember önmagával.

Nekem alapból nem kellenél, mert ez az egész erősen vergődés és izzadságszagú! :) Dzsordzsklúnimásolat ide vagy oda! :)

2024. aug. 2. 23:26
 22/37 A kérdező kommentje:

Nem értem mi okoz olyan nehézséget abban, hogy egy kérdésre válaszolj. Bár teljesen nyilvánvaló, hogy rólam van szó, de a kérdésben ez nem szerepel.

Kérlek, próbálj meg elvonatkoztatni ettől a ténytől, meg a hozzáképzelt hülyeségeidtől és válaszolj a kérdésre.

Ellenkező esetben nem vagy szívesen látott vendég errefelé.

2024. aug. 2. 23:53
 23/37 anonim ***** válasza:

22. Leírtam! Egy noname oldalon anonym emberként előadni valami önfényező vackot, nekem átlag alatti. Miért? Mert egy férfi tudja hogy a világban hol a helye. Te nem. Ez eleve kisorolt a FÉRFIAK csoportjából, te csak egy pasi vagy.

"Okos, tanult

- Jól szituált, egész jó állással és fizetéssel

- Megbízható, kiszámítható, komolyan vehető

- Introvertált, nem társaságkedvelő, de mégis kommunikatív, normális, humoros (ízlés kérdése)

- Sok téma iránt érdeklődő"

Na ez a blablabla rész is inkább taszító. Azt tudtad hogy a pasik 90%-a pontosan ugyanígy látja önmagát?

Gondolom azt várod el, hogy húúúú d emilyen jó pasi vagy, azta mekkora főnyeremény! Nőd meg nincs, tényleg mekkora ász vagy! :D

Szóval saját magadról állítottál ki szegénységi bizonyítványt! Ha igazán tökös vagy, csinálj magadról egy videót, aztán azt linkeld be. Majd ott kiderül hogy mekkora ász vagy, ott látszana a kisugárzásod. Vagy minimum egy fotó. Amiket felsoroltál, az mind mind szubjektív dolgok. Okos? Kehez képest? Jól öltözött? Kihez képest? Egész jó állás, fizetés? Kihez képest? Na meg mi az hogy egész jó állás? Most akkor jó vagy nem? Gyerek vagy még! :)

2024. aug. 3. 00:21
 24/37 A kérdező kommentje:

Blahblahblahblöe...

Tehát nem vagy képes a fenti kérésem végrehajtására... Kérlek távozz!

2024. aug. 3. 01:11
 25/37 anonim ***** válasza:
55%

Nekem ez így átlag alatti. Indok: vékony vagy, nagyon nem szeretem a vékony pasikat, csakis a kisportolt testűeket. Nekem is bomba formám van, ugyanezt várom el a partneremtől. A szemüveg sem jön be túlzottan, de az még állhat jól, ha passzol a stílusodhoz. Gondolom nem vagy kivarrva, különben írtad volna, nekem meg fontos a tetoválás, ugyanis én is tetovált vagyok. Azt írod magas vagy, na de mennyire? Lehet írtad kommentben, nem olvastam végig, de nálam a magas 1.90-től kezdődik.

A belsődet illetőleg, nem igazán jön be ez a jófiú hozzáállás, nekem kicsit halvérűnek tűnsz, főleg ezzel a jóságosdokis kisugárzással, vagy mivel.😂 Jobban szeretem az izgalmas, belevaló “rosszfiúkat”, írod is, hogy normális vagy, ami alapjáraton nem akkora probléma, de gondolom így nem vagy benne a bolondozásban, pl másszunk be elhagyatott helyekre, lógjunk meg valahonnan fizetés nélkül a hecc kedvéért, vagy mondjuk kólázgassunk kedvünk szerint (nem, nem azt amit inni szokás), egyszóval nem tűnsz szórakoztatónak, inkább uncsinak. Introvertált is vagy, azzal még nincs probléma, ha valóban jó a dumád és határozott vagy, ellentmondást nem tűrő a kiállásod, csak általában az introvertáltakra ez nem igazán jellemző. Ravelni szeretsz? Ha nem, az is probléma nekem. Azt se szeretem, ha valaki nagyon kiszámítható, vagy túlságosan megbízható, mert megint csak abban nincs semmi izgalom, tudom mindig mire számíthatok tőled. Szóval nálam ez így sajnos bőven átlag alatti, viszont az pluszpont, hogy jársz pszichológushoz és dolgozol magadon.

27N

2024. aug. 3. 01:23
 26/37 anonim ***** válasza:

Teljesen mindegy, hogy milyen a leirás a lényeg úgy is a fénykép és amit ott kisugárzol az másik lénynek. A körités nem számit a fénykép dominál és amit ott látnak belőled. Bár van olyan ismerkedős a netflixen, hogy nem látják egymást és úgy ismerkednek akkor csak a belső alapján mennek és nem számit a másik hogy néz ki, általában a 80% felismeri hang alapján a másikat, tehát a hang és a kép alapján nagyon jó lehet választani, ha a másik messze van első körben.

a kérdésed, hogy milyen kategóriába tartozol nem vagy átlag feletti, mert a fenti leirtak miatt, de alsó kategóriában sem vagy, a fénykép fogja feltenni a pontot az ir, lehetsz clooney vagy pitt is, ha a belső tulajdonságaid lehúzna a mélybe, ha nincs benned tisztelet a női nemhez, kontroll, hogy nem tudsz csendben maradni és tovább lépni, az igazadat kell hajszolnod és neked legyen az utolsó szavad, jah szóval ezek mély dolgok. Ego van rendesen, és ez látszik a commenteiden. Az, hogyan itélkezel vagy szerény vagy sokat visz a latba, lehet bármilyen jóisten kinézetű érted?

2024. aug. 3. 08:25
 27/37 A kérdező kommentje:

Köszönöm a részletes leírást, valami ilyesmi válaszokra vártam! 👍

Nyilván kellemetlen hallani, hogy olyan dolgokba "kötöttél bele", ami számomra érték és pozitívum, ráadásul olyanokat "kérsz", ami közül számomra több is súlyos negatívum. Emiatt téged is agyturkálóhoz, vagy inkább átnevelőtáborba küldenélek, de elfogadom, hogy ilyen emberek is vannak. Teljesen világos, hogy egymás számára kölcsönösen átlag alattiak vagyunk, hiszen más bolygóról származunk.

(Amúgy pl. már azt sem értem, hogy miért a gyakorin lógsz egész mondatokban fogalmazva, amikor így péntek éjszaka valami partiállatkodás közepette tudnálak elképzelni)

2024. aug. 3. 09:27
 28/37 A kérdező kommentje:

Köszönöm, ez is tarzalmaz félig-meddig használható információt.

2024. aug. 3. 09:31
 29/37 anonim ***** válasza:
már a hozzászólásaid alapján offolnálak az elméből adott reakcióid alapján
2024. aug. 3. 10:03
 30/37 A kérdező kommentje:

Már többször írtam, a kérdésre várok választ, nem személyiséganalízist várok a hozzászólásaim alapján.

Ugyanis elárulok egy titkot Maunikám: semmit nem tudsz rólam, ahogy én sem rólad! A hozzászólásod alapján meg szerintem mindenki "offolna" téged is. Gondolkozz!

2024. aug. 3. 10:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!