Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az alábbi leírás alapján, női...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az alábbi leírás alapján, női szemmel, ez a férfi átlag alatti, átlagos, vagy átlag feletti?

Figyelt kérdés

Külső:

- Arcra átlagos (némelyek szerint helyes)

- Vékony testalkat

- Magas

- Borostás, dzsordzsklúnisan őszülő

- Szemüveges

- Jól öltözött (inkább klasszkiusabb stílusban), ápolt

- Barátságos, megbízható, jóságosdoktorbácsi kisugárzás

Belső/egyéb:

- Okos, tanult

- Jól szituált, egész jó állással és fizetéssel

- Megbízható, kiszámítható, komolyan vehető

- Introvertált, nem társaságkedvelő, de mégis kommunikatív, normális, humoros (ízlés kérdése)

- Sok téma iránt érdeklődő

- 35 körüli

A fent leírtak alapján párkapcsolati szempontból egy a fentihez hasonló férfi milyennek számít női szemmel nézve?

Ha kommentet írsz, kérlek kort is írj!

2024. aug. 2. 17:27
A kérdező szavazást indított:
Átlag alatti, ez így nekem kevés/mást keresek
Átlagos, biztosan akad nő aki ezzel megelégedne, de nem én
Ez számomra átlag feletti, ezzel már felkeltette az illető az érdeklődésem
Egyéb, leírom
Egyéb, nincs kedvem leírni
23 szavazat
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem látom az arcát, de a jóságosdoktorbácsi kifejezés és , hogy egy darab rossz tulajdonságot nem tüntetett fel miatt rögtön nem kéne.
2024. aug. 2. 17:33
 2/37 anonim ***** válasza:
100%
#1: egyetértek, ráadásul ha ezt a kérdező magáról írta, akkor végképp ultra gáz.
2024. aug. 2. 17:35
 3/37 A kérdező kommentje:
Többrossz tulajdonságot is írtam.
2024. aug. 2. 17:36
 4/37 A kérdező kommentje:
De igen, amúgy übergáz vagyok! 🤣
2024. aug. 2. 17:37
 5/37 A kérdező kommentje:
A "jóságosdoktorbécsi kisugárzás" kifejezést a pszichológusom mondta rám amúgy, ha ezen akadt fenn valaki.
2024. aug. 2. 17:38
 6/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem írtál rossz tulajdonságot. Melyik lenne az, az introvertáltság vagy a szemüveg?😂 Egyik sem rossz tulajdonság, hanem preferenciához kötött dolgok, ami valakinek vagy bejön, vagy nem. Rossz tulajdonság pl az, ha tudod, hogy veszekedéskor olyan idegbe jössz, hogy bevered a falat ököllel, vagy 20 penészes bögre rohad a szobádban, olyan trehány vagy, vagy nem tudod megállni, hogy a pároddal kézenfogva sétálgatás közben ne törd ki a nyakad seggek után forogva és társai… Szóval érted, olyan dolgok, amik SENKINEK nem jönnek be, de toleranciahatárhoz vannak kötve.
2024. aug. 2. 17:46
 7/37 anonim ***** válasza:
21%
33 vagyok, ehhez a külsőhöz sose tudnék vonzódni. A belső jónak tűnik, de ha nincs az emberhez gusztusom mindegy. A korod és az hogy pszichológushoz jársz kizáró.
2024. aug. 2. 17:56
 8/37 A kérdező kommentje:

A legjobb barátnőm (red flag) egyet mondott:

Állítólag borzasztó idegesítő, amikor autóvezetés közben elkezdek debilként hörögni és olyan hangokat kiadni magamból, mint egy fogyatékos, mert rámjött az ötperc és én jól érzem magam ilyenkor. Ilyenkor nem érzi biztonságban mellettem magát és attól tart, hogy nem az utat figyelem. Szerinte ezt senki nem tolerálná, csak ő!

Más hasonlót nem tudok mondani.

Te tudsz magadról?

2024. aug. 2. 17:57
 9/37 A kérdező kommentje:

Köszönöm, ez az első rendes válasz!

Amúgy az agyturkeszről soha nem tudnál, mert szégyellem, nem mondanám el. Másfelől meg mi van azzal a sok debillel, akinek kéne mennie, de nem megy?

Én legalább dolgoztam magamon.

2024. aug. 2. 17:59
 10/37 A kérdező kommentje:
Mármint ez #7-nek ment.
2024. aug. 2. 17:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!