Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért keresik annyira kétségbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért keresik annyira kétségbeesetten a férfiak a nőket ezen az oldalon?

Figyelt kérdés
Csak a szex miatt főleg, vagy közrejátszik más szükséglet/igény is? Melyik milyen mértékben "létszükséglet" a számukra?

2024. aug. 1. 20:00
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Nincsen értelme férfiként egy bizonyos szint alatt próbálkozni.

én például kövér vagyok, hiába lehet velem beszélgetni ha nem vagyok vonzó számukra akkor veszett fejsze nyele ....

Ezért hát én már nem is írok senkinek mert kár energiát tenni bele. Nem hiába nincs 1 párom se 1 éve Tinderen ;)

2024. aug. 1. 20:37
 22/25 anonim ***** válasza:
20:37 Szerintem sincs ... Csak a legjobb Pasee K kelendőek... 36F
2024. aug. 1. 20:39
 23/25 anonim ***** válasza:

En már elég sok emberrel beszélgettem itt. Nem mondanám, hogy kétségbeesetten keresik a férfiak a nőket. Nyilván van aki nem ért a szép szóból az már tiltva van. Sok a nős férfi aki szeretőt keres de vannak egyedülálló nagyon értelmes, intelligens férfiak is.

En imadom a szexet és szeretek róla beszélgetni is. Nincs negatív tapasztalatom az itteni férfiakkal kapcsolatban.

2024. aug. 1. 20:58
 24/25 anonim ***** válasza:
Sajnos én még privátban egyel se találkoztam.
2024. aug. 1. 21:46
 25/25 anonim ***** válasza:

Kedves 9-es! 0 fő, de érdekes is lenne, ha ennyire már rámírtak volna, hisz se életkort, se semmilyen lényegi információt nem osztottam meg az "odavetett" válaszomban.

Itt szerintem csak az olyan nőkre írnak rá, akinél legalább látszik egy kérdésre adott válaszából, pl. hogy szingli.

2024. aug. 1. 22:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!