Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudom, hogy gyerekes kérdés,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom, hogy gyerekes kérdés, de Facebookon ha nem ír a srác írhatok neki én anélkül, hogy kétségbeesettnek tűnnék?

Figyelt kérdés
2017. dec. 28. 16:02
 1/8 anonim ***** válasza:
35%
Egy hogy vagy? belefér. De tovább ne menj. Ha érdekled keresni fog.
2017. dec. 28. 16:08
 2/8 anonim ***** válasza:
Egyenjogúság van, nem?
2017. dec. 28. 16:10
 3/8 anonim ***** válasza:
Mizu? Ennek egyéb formái
2017. dec. 28. 16:13
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Felesleges, ha nem keres.
2017. dec. 28. 16:13
 5/8 anonim ***** válasza:
Alapesetben szerintem nem gond. De ha függ mit írsz és ha hasonló butaságot mint most ide akkor tűnhetsz kétségbeesettnek. Nem kell elkapkodnod, de írhatsz neki akár te is
2017. dec. 28. 16:14
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Persze, írhatsz neki, csak ha esetleg nem kapható a beszélgetésre, vagy mindig csak te írsz először, azt vedd észre. Sok szívfájdalomtól fog megkímélni.

(Ez a tanács persze a férfiakra is vonatkozik.)

22/N

2017. dec. 28. 16:29
 7/8 anonim ***** válasza:

Ja, csak próbáld meg a helyén kezelni a dolgokat.

Ez pl. itt tini probléma.

2017. dec. 28. 16:35
 8/8 anonim ***** válasza:
Nincsen törvény, hogy csak a férfi írhat....ez internet... egy szia, hogy vagy?....ahogy írták
2017. dec. 28. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!