Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok arról, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról, ha egy férfi hódító akar lenni?

Figyelt kérdés

Egy tegnapi kérdésem hatására jött elő bennem ez a téma abban a topikban, amikor arról értekeztem, hogy a gondolkodásom megváltozott a párkapcsolatom felbomlása miatt, és most már milyen nőkkel akarok együtt lenni. Szóval onnan folytatom.

Valahogy arra vágyom, hogy hódítsak. Hogy megkapjam a legértékesebb nőket, és e tekintetben Nagy Sándor a példa előttem, aki közel egy évtized alatt félelmetes gyorsasággal bekebelezte az egész világot. Még a Biblia is is ír róla.

Kb. én is ilyen sebességgel szeretnék végigrobogni az egész világon, és a legértékesebb, legszebb nőket meghódítani.

Tudom, hogy erre most sokan azt mondják, hogy komolytalan, de úgy érzem, nekem van ehhez tehetségem. És gyakorlással egyre jobb, és jobb lehetek. Pláne úgy, hogy folyamatosan fejlesztem magam, minden téren.

aug. 1. 11:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Azt gondolom, hogy ez a kérdés a "Humor" kategóriába való.
aug. 1. 15:07
 12/15 anonim ***** válasza:
63%

vigyázz nehogy új járj mint Hódító Aegon, kapsz egy szélütést azt kampó lesz neked is.

Jó esetben lehet, hogy egész életedben nézel majd csak ki a fejedből folyik a nyálad összeszarod magad...

aug. 1. 15:44
 13/15 anonim ***** válasza:
És miből gondolod,hogy kellessz is azoknak a nőknek majd ?
aug. 1. 20:53
 14/15 anonim ***** válasza:
Semmi baj nincs azzal, ha valaki alkalmi kapcsolatokat keres és sokmindenkivel szeretne "összejönni", viszont azt már nagyon problémásnak tartom, amikor valaki nem őszinte ezzel kapcsolatban. Ha csak alkalmi szexpartnereket keresel, tök oké, de ezt mindig tisztázd a másik féllel, hogy tudja, mibe megy bele, és olyanokkal tudd ezeket a kalandokat lefolytatni, akik szintén ezekre a kalandokra vágynak, semmi többre. Én annak a híve vagyok, hogy amíg mindként (vagy mindegyik, ha kettőnél több fő vesz részt valamiben) fél beleegyezik valamibe úgy, hogy tudatában van pontosan annak, hogy mibe is egyezik bele, és ezzel senkinek nem ártanak, addig én nem ítélkezem senkinek az életmódja felett.
aug. 1. 22:09
 15/15 A kérdező kommentje:

Nézd, nekem sem hiányzik, hogy olyanok csüngjenek rajtam, akiktől szexen kívül semmit nem akarok. Természetes, hogy ebben az esetben el fogom mondani, hogy "csak szex, és más semmi. A vágyam csak ennyi". Én nem akarom, hogy majd a kefélés után vádoljanak engem, hogy hamisan ígérgettem, meg rám küldjenek valakit bosszúból, hogy megveretnek stb.

Az ilyen balhékat el akarom kerülni.

aug. 1. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!