Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, ha egy férfi hódító akar lenni?
Egy tegnapi kérdésem hatására jött elő bennem ez a téma abban a topikban, amikor arról értekeztem, hogy a gondolkodásom megváltozott a párkapcsolatom felbomlása miatt, és most már milyen nőkkel akarok együtt lenni. Szóval onnan folytatom.
Valahogy arra vágyom, hogy hódítsak. Hogy megkapjam a legértékesebb nőket, és e tekintetben Nagy Sándor a példa előttem, aki közel egy évtized alatt félelmetes gyorsasággal bekebelezte az egész világot. Még a Biblia is is ír róla.
Kb. én is ilyen sebességgel szeretnék végigrobogni az egész világon, és a legértékesebb, legszebb nőket meghódítani.
Tudom, hogy erre most sokan azt mondják, hogy komolytalan, de úgy érzem, nekem van ehhez tehetségem. És gyakorlással egyre jobb, és jobb lehetek. Pláne úgy, hogy folyamatosan fejlesztem magam, minden téren.
Már ki is tűztem az időpontot, amikor elindulok erre a "hadjáratra".
Tehát le van fixálva.
Hogy hülye vagy!
Sorry, te kérdezted...
Egy hódítónak alázatosnak kell lennie, szóval elfogadom a kritikát.
Majd 10 év múlva írd meg, mi volt :-D
#2 vagyok
A legértékesebb=okos, stabil személyiség és legszebb nőknek olyan elvárásai vannak a férfiakkal szemben, hogy ott nem fog menni ez a mondok egy bókot, utána pump&dump stílus...
Ott keményen költeni fogod a súlyos pénzeket udvarlás alatt, kinyalod a seggét, dolgozol rá, szívességeket teszel neki hónapokon keresztül, aztán lehet úgy sem fog veled kefélni soha az életbe, ha minimálisan is megérzi, hogy egy őszintétlen gyökér vagy.
A válaszom erre az lenne (ha igaz lenne a történet. Biztos, hogy nem az :D )
hogy az egyik legizgalmasabb dolog utazni, új embereket megismerni és sok sikert a kalandodhoz.
Még nincs szó történetről, hiszen csak elterveztem az egészet.
De a tervem igaz, és meg akarom valósítani.
Azt hiszem, ez lesz életem utolsó nagy kalandja. Mert ezután már abba a korba érkezek, amikor nem kalandozhatok.
Szóval amolyan "most vagy soha" helyzet állt elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!