Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek én tévedtem vagy ennyire sunyi alak?
Sziasztok!
Nem mennék bele mélyen a témába. Lényeg, munkahely váltás során egy új kollégám teljesen magára vonta a figyelmem. Hónapok óta ezt játszuk. Mindig keresi az alkalmat, hogy oda jöjjön hozzám beszélgetni stb stb stb. Na én ezt meguntam, kicsit mondom utána járok, ha így érdeklem, miért nem lép. Kideritettem, hogy házas gyerekkel. Szóvá tettem, hogy szerintem ezt a " haverkodást" engedjük el. Erre azt mondta, ő csak kollégaként tekint rám. Ennek ellenére kerülöm, és látom hogy messziről bámul, lehangolt.
Nem érdekel, házas ember tabu, nem fair játékos. De az érdekelne, hogy most tényleg én vagyok a hülye vagy csak inkább hallgat, mert lebukott és fél a család miatt?
Mit gondoltok?
Egy házas ember szeretője sem leszek, nem az én világom.
Attól még magamban vannak gondolataim, amik bántanak és jól esik kibeszélni itt.
Ahogy tehetem és lehetőség van rá, kerülöm.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!