Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek én tévedtem vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek én tévedtem vagy ennyire sunyi alak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem mennék bele mélyen a témába. Lényeg, munkahely váltás során egy új kollégám teljesen magára vonta a figyelmem. Hónapok óta ezt játszuk. Mindig keresi az alkalmat, hogy oda jöjjön hozzám beszélgetni stb stb stb. Na én ezt meguntam, kicsit mondom utána járok, ha így érdeklem, miért nem lép. Kideritettem, hogy házas gyerekkel. Szóvá tettem, hogy szerintem ezt a " haverkodást" engedjük el. Erre azt mondta, ő csak kollégaként tekint rám. Ennek ellenére kerülöm, és látom hogy messziről bámul, lehangolt.

Nem érdekel, házas ember tabu, nem fair játékos. De az érdekelne, hogy most tényleg én vagyok a hülye vagy csak inkább hallgat, mert lebukott és fél a család miatt?

Mit gondoltok?

aug. 1. 11:43
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Hat nyilvan, lehet azert csinalja, hogy eszrevedd, hogy ciki, amit csinaltal :D
aug. 2. 17:33
 22/24 anonim ***** válasza:
Kolléga aki nyugodtan hozzád mehet mert hagyod neki!!! Látja rajtad, hogy alig várod, hogy leteperjen és ha eddig nem is úgy nézett rád mostantól úgy tekint rád, hogy könnyű numera leszel. Tehát vagy megint megmondod neki, hogy ne járjon utánad ha nem muszáj, felmondasz, átkéreted magad máshová, őt fenyegeted meg, hogy a HR-re mész zaklatás miatt vagy lefekszel vele és leszel szerető míg rád nem un, vagy a felesége nem tépi ki az összes hajad.
aug. 2. 17:38
 23/24 A kérdező kommentje:

Egy házas ember szeretője sem leszek, nem az én világom.

Attól még magamban vannak gondolataim, amik bántanak és jól esik kibeszélni itt.

Ahogy tehetem és lehetőség van rá, kerülöm.

aug. 4. 11:25
 24/24 anonim ***** válasza:
Jól van. Akkor úgy is cselekedj. Zavard el és ha nem érti felmondasz, vagy bejelented, hogy nem hagyj békén!
aug. 4. 15:47
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!