Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek én tévedtem vagy ennyire sunyi alak?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Nem mennék bele mélyen a témába. Lényeg, munkahely váltás során egy új kollégám teljesen magára vonta a figyelmem. Hónapok óta ezt játszuk. Mindig keresi az alkalmat, hogy oda jöjjön hozzám beszélgetni stb stb stb. Na én ezt meguntam, kicsit mondom utána járok, ha így érdeklem, miért nem lép. Kideritettem, hogy házas gyerekkel. Szóvá tettem, hogy szerintem ezt a " haverkodást" engedjük el. Erre azt mondta, ő csak kollégaként tekint rám. Ennek ellenére kerülöm, és látom hogy messziről bámul, lehangolt.
Nem érdekel, házas ember tabu, nem fair játékos. De az érdekelne, hogy most tényleg én vagyok a hülye vagy csak inkább hallgat, mert lebukott és fél a család miatt?
En meg ebben sem latoo semmit, szerintem szimpatikus vagy neki vagy max kulsore bejossz neki es ennyi. De teljesen vilagos, hogy nem akart nalad beprobalkozni, amiket leirtal, ott sem veled beszelgetett, csak epp ott volt, amikor te is (nem hiszem, hogy kovetne), szoval tovabbra is azt mondom, hogy eltuloztad.
aug. 1. 12:51
12/24 anonim válasza:
Szerintem mindegy mi vezérelte teljes mértékben, foglalt ember szóval ne agyalj rajta. Jobban jársz ha nem foglalkozol vele.
aug. 1. 12:58
13/24 A kérdező kommentje:
Nem foglalkozom vele, ez nem is kérdés. A gondolat bánt, hogy én agyaltam túl és semmit sem akart tényleg? Ennyire vak és hülye vagyok?
aug. 1. 13:26
14/24 anonim válasza:
Nem probalkozott be, tehat nem akart semmit, ennyi.
aug. 1. 13:28
15/24 anonim válasza:
Jól írták előttem: Lényegtelen, egyáltalán nem fontos, hogy micsoda motiválta/nem motiválta. Nős, gyerekes apa!
Ígyis-úgyis lepattintottad tehát nincs gond. Azzal ne törődj, hogy ő mit gondol rólad. Bár lehet neki is kattog az agya, hogy vajon félreérthetően viselkedett. Felejtsd el inkább, hogy létezik.
aug. 1. 13:48
16/24 A kérdező kommentje:
14-es nekem azért a rám kacsintanak és megnedvesitik az ajkukat közben elég kihívó. Lehet velem van a baj ezek szerint.
aug. 1. 15:08
17/24 anonim válasza:
Kérdező mindegy! Könyveld el úgy, hogy igazad van azt kész. Ő meg játszotta az eszét. Rájött, hogy téged nem tud megkapni és azért te rád fogta. Ne beszélj vele ha nem muszáj. Utolsó mocsadék!
aug. 1. 15:24
18/24 A kérdező kommentje:
Tudom, csak még én érzem magam szarul, mert elhittem, hogy ennyire benéztem és jogtalanul álltam bele.
aug. 1. 19:10
19/24 anonim válasza:
Majd elmulik. Szerintem is ok nelkul csinaltal belole ekkora ugyet. Par napig kellemetlen lesz aztan mindenki megy majd a dolgara es elfelejti.
aug. 1. 21:08
20/24 A kérdező kommentje:
Nem felejtette el. Jött oda azóta, annyi a változás, hiába próbálom kerülni, hogy nem tudom. Ma is oda jött. Nem néz a szemembe, de beszél hozzám leszegett fejjel, nekem kínos.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!