Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek én tévedtem vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek én tévedtem vagy ennyire sunyi alak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem mennék bele mélyen a témába. Lényeg, munkahely váltás során egy új kollégám teljesen magára vonta a figyelmem. Hónapok óta ezt játszuk. Mindig keresi az alkalmat, hogy oda jöjjön hozzám beszélgetni stb stb stb. Na én ezt meguntam, kicsit mondom utána járok, ha így érdeklem, miért nem lép. Kideritettem, hogy házas gyerekkel. Szóvá tettem, hogy szerintem ezt a " haverkodást" engedjük el. Erre azt mondta, ő csak kollégaként tekint rám. Ennek ellenére kerülöm, és látom hogy messziről bámul, lehangolt.

Nem érdekel, házas ember tabu, nem fair játékos. De az érdekelne, hogy most tényleg én vagyok a hülye vagy csak inkább hallgat, mert lebukott és fél a család miatt?

Mit gondoltok?

aug. 1. 11:43
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:
Még azt az érzést kelti bennem, hogy én néztem be. Elmondtam miket csinál külső barátoknak, mind azt mondta, flörtöl velem.
aug. 1. 11:44
 2/24 anonim ***** válasza:
85%
Hat amit leirtal, abbol nem kovetkeztetek semmire. Beszelgetni ment oda, ennyi. Siman kereshette baratilag is a tarsasagod, plane, ha nem lepett. Szerintem eltuloztad.
aug. 1. 11:46
 3/24 anonim ***** válasza:
62%
Nem tett semmilyen konkrét olyan lepést vagy mondatot feléd, amiért neked így kikellett volna borulnof, hogy házas. Inkább te nem vagy 100-as már ne haragudj! A helyében én kerülnélek inkább messziről.
aug. 1. 12:03
 4/24 anonim ***** válasza:
*borulnod
aug. 1. 12:03
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
Pedig jobb lenne mélyebben belemenni, mert ennyi alapján nem csinált rosszat.
aug. 1. 12:17
 6/24 A kérdező kommentje:

Akkor mesélek.

Amikor meglát, széles mosoly, ami nem jellemző rá, elég mogorva jellem. Csillogó szemek.

Olyan munkát végzek, ahol 24 órát bent töltök és jár a 4 órás pihenő, azaz alvás. Ahányszor aludni mentem, ő egy időben mindig ott volt, amikor ébredtem. Mentem ki és mindig a pihenőnknél lévő recepcióssal beszélgetett. Előtte soha, egy ideje állandóan. Megyek leadni a kulcsot és ő ott al és beszélget. Többször kaptam kacsintást tőle, amit nem viszonoztam, mégis folytatta. Érdeklődik a párkapcsolatomról, együtt élek-e a barátommal? Amikor szabad időm van, akkor dolgozok-e valamit másodállásban? Túl érdeklődő. Megállt tőlem egy lépésre az arcomban szinte és néz néz néz a szemembe, teljesen zavarba ejt, ilyenkor bontom a pillantás és odébb lépek, meg olyanokat mond nekem, hogy reméli sokáig a cégnél maradok, ők szeretnek engem. Szóval elég fura. Bárhol meglát jön oda, ha nem kivitelezhető, bámul messziről.

aug. 1. 12:26
 7/24 anonim ***** válasza:
0%
Aljadek no a munkatarsad.. elhuzta a mezes madzagot mert otthon leszrja a ferje.. az ilyen nok sem ertem miert vannak kapcsolatban de legfokeppen mi a bubanatos qurva faxert hazasok..
aug. 1. 12:29
 8/24 A kérdező kommentje:
Én vagyok a nő, ő a férfi.
aug. 1. 12:29
 9/24 anonim ***** válasza:
22%
8. Upsz bocs.. : D Tudod a megszokas hatalma.. ilyenbol sok van .. jobb hogy hamarabb kiderult .. munkahelyen ezert sem eri meg ismerkedni.. ha van szabad idod munkan kivul akkor felesleges leszukiteni egy munkahelyre a tarsas eleted.
aug. 1. 12:33
 10/24 A kérdező kommentje:
Nem is terveztem, ha nem hívja fel magára a figyelmet, soha fel sem figyelek rá. De valahogy elérte, hogy körülötte kattogjon az agyam minden percben.
aug. 1. 12:49
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!