Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szüleikkel lakó 30-40es férfiak hogyan bújnak össze a barátnőjükkel?
És hogyan kezelik azt, amikor a szüleiknek nem szimpatikus a nő?-mert mindig véleményt mondanak olyan nőről-emberről, aki az ő ingatlanukba jár.
Illetve sok szülő azt mondja, hogy "nah, én házam nem lesz bordély", stb.
"Csak" 29 voltam, és ki dobott a csajom mert nem akartam alibit fizetni. 30 lettem összes jött az önerő el költözök. Ha albizok akkor ez nem jött volna össze.
Magyarán fontos az önálló élet mert csúnya de még egy jót dugni sem tudtok ez van. Lényegében exemnek igaza volt de nem látta a teljes képet.
Én tudom, hogy a nőnek sem lenne jó és a szüleim se fogadnák jól ha ide hoznék valakit, az a helyzet elég nagy az igénytelenség is nálunk.
Én ezért eleve nem is nagyon ismerkedek. Ennyi évet kibírtam egyedülállóként, akkor már ezután is kibírom.
36/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!