Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöjjek egy házamban lakó szomszéd csajjal?
Panelban élek. 2 emelettel alattam él egy fiatal csajszi, szőke, sovány, csinos nő. Nem sokat tudok róla, mert nem szoktunk beszélni, de bejön. Kicsit olyan magánakvaló nem szokott a lakókkal beszélni, (igaz én sem) olyan csendes típus. Azon gondolkodom hogyan lenne érdemes bepróbálkozni nála. Nem tudom belemenne az ismerkedésbe, de ha igen akkor hogyan oldjam meg titokban? Ebből jöhetek ki rosszul? 3 ötletem van rá:
1. Írok neki egy levelet és beteszem neki a postaládájába mint titkos hódolója.
2. Bekopogok hozzá és ha kinyitja beszélgetni kezdek vele, megkérezem lenne kedve velem ismerkedni.
3. Felkeresem messengeren és ha válaszol elhívom egy randira.
Valaki volt már így? Ha van más ötlet szívesen fogadom.
Valamint ha nyitott rám akkor hogyan kérdezzem meg, hogy szeretne szexelni velem?
"Valamint ha nyitott rám akkor hogyan kérdezzem meg, hogy szeretne szexelni velem?"
Ezt nem megkérdezni kell, hanem úgy alakítani. Erre egy lány sem szeret válaszolni, még ha úgy is gondolja!
Persze, miért ne? Egy hátulütője azért van a dolognak, ha vége is a viszonynak, továbbra is ott lesz az orrod előtt.
N
Nem ismerem nagyon az igaz, mert keveset látom és nem szoktunk beszélgetni csak egy köszönés erejéig legfeljebb. Viszont szeretném megismerni (nem csak felszínesen), mert érdekel. Pont azért hogy megtudjam milyen személyiség.
Valaki ötletet tud nekem mondani hogyan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!