Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöjjek egy házamban lakó szomszéd csajjal?
Panelban élek. 2 emelettel alattam él egy fiatal csajszi, szőke, sovány, csinos nő. Nem sokat tudok róla, mert nem szoktunk beszélni, de bejön. Kicsit olyan magánakvaló nem szokott a lakókkal beszélni, (igaz én sem) olyan csendes típus. Azon gondolkodom hogyan lenne érdemes bepróbálkozni nála. Nem tudom belemenne az ismerkedésbe, de ha igen akkor hogyan oldjam meg titokban? Ebből jöhetek ki rosszul? 3 ötletem van rá:
1. Írok neki egy levelet és beteszem neki a postaládájába mint titkos hódolója.
2. Bekopogok hozzá és ha kinyitja beszélgetni kezdek vele, megkérezem lenne kedve velem ismerkedni.
3. Felkeresem messengeren és ha válaszol elhívom egy randira.
Valaki volt már így? Ha van más ötlet szívesen fogadom.
Valamint ha nyitott rám akkor hogyan kérdezzem meg, hogy szeretne szexelni velem?

9. Leginkább az jön le az írásból, hogy ez egy kamaszsrác első, tapasztalatlan próbálkozásai.
4-es vagyok, én sem azt írtam neki, hogy fektesse meg rögtön, csak hogy ne kérdezzen ilyet tőle.

Egyiket se tedd.
1. Titkos levelet a szomszédnak? Az mégis mire jó?
2. Ne kopogj be hozzá ismerkedési szándékkal. Ijesztő!
3. Ne írj messengeren a szomszédnak, mert gáz, hogy élőben szólsz hozzá, mikor ott lakik.
Válts vele pár szót, mikor összefuttok a házban. Először semleges, aktuális témákról, és ha látod, hogy vevő rá, akkor beszélgethettek többet, és majd lesz valami. Vagy nem.

"Valamint ha nyitott rám akkor hogyan kérdezzem meg, hogy szeretne szexelni velem?"
Jesszus! Sehogy! Ezzel csak azt éred el, hogy bujkálni fog előled a csaj és azt várja, mikor támadod le.

Először csak beszélj vele valahol személyesen, ahol "véletlen" futtok össze.
Aztán ha úgy érzed, hogy kölcsönös a szimpátia, hívd el valahova.
Azóta sikerül kiderítenem a nevét és megtudtam róla néhány információt. Facebookon pedig megkerestem hú találtam róla olyan képeket!
Jó ötlet lenne ráírni?

A liftbe vég véletlenül se kérdezd meg, szeretne-e szexelni, mert tökön rúg és szatírnak néz.
Am. barátnőmet egy liftben támadta meg egy pasi, de szerencsére a következő emelten megállt a lif, addig is az esernyővel ütötte. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!