Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan pasi, aki megosztó nőkkel járt? Mik a tapasztalatok?
A legutóbbi párkapcsolatom szétesése eléggé megváltoztatta a gondolkodásomat. Már nem keresek szerelmet, komoly kapcsolatot, stb. inkább csak szórakozni akarok.
És erre a megosztó nőket szemeltem ki.
Kik a megosztó nők? Akikről elég sok vita folyik.
Ezek a tipikus insta cicababák, akik, mintha egy felnőttfilmből léptek volna ki:
- minimum 170 cm magas
- szolis, csokoládébarna bőr
- festett, szőke haj, kék szem
- vastag, csábító száj
- szilikonos mell
- miniszoknya, mély dekoltázs.
- 18-25 év között van
Még sosem volt ilyen barátnőm, és szeretnék, akár több ilyet is.
Azon vagyok, hogy egzisztenciát építsek: a jövőben Svájcba utazom a rokonaimhoz dolgozni, és igyekezni fogok milliomost csinálni magamból. Szal ha a pénzre is mennek ezek a nők, meglesz a belépőm.
Akiknek esetleg van tapasztalata ilyen nőkkel, mit tud mondani?
Ilyenkor csak az a rossz, hogy folyamat a nők vannak szidva hogy milyen nagyok az elvárások. De mar kezdek rájönni hogy mi van itt. A fullos macának nem kellenek ilyenkor jön, hogy a nők elvárásai az egekben, de arra nem gondol hogy igazából a saját elvárásaik a nagyok.
Sajnos én is így érzem, hogy másokkal csak beérik
Engem nem igazán érdekelnek a nők elvárásai.
Amikor összejöttem egy nővel, akkor előtte nem igazán tűnődtem el azon, hogy megfelelek-e neki, vagy sem.
Ez inkább a vesztes pasik szokása, akik magukat a nőknél alacsonyabb státuszba helyezik.
Ha valaki úgy megy oda egy nőhöz, hogy meg akar neki felelni, akkor azonnal Game Over.
Az ilyen fulloa macáknál meg főleg, mivel azok nem szeretik a gyenge pasikat.
Amikor Nagy Sándor fenyegette a Perzsa Birodalmat, akkor Dareiosz király üzent neki, hogy ha leállítja magát, akkor neki adja a Birodalom felét, plsz a lányát.
Ha jól emlékszem, talán Parmenión volt az, aki azt mondta a hódítónak: "ha én Sándor lennék, akkor elfogadnám az ajánlatot". Mire a hódító válaszolt: "Ha én Parmenion lennék, én is ezt tenném".
A többi már történelem: Sándor két csatában legyőzte a perzsákat, és meghódította az egész Birodalmat.
Na, én is így gondolkodom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!