Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az kevésbé elfogadott, ha egy férfi jól szituált nőt keres, mint fordítva?
Férfiként mondom, hogy te személyszerint azt keresel akit csak szeretné itt senkinek semmi köze hozzá.
Viszont ha alapossan körenézel , akkor látni fogod hogy semmit se adnak ingyen, egy olyan kapcsolatan ahol nincs meg a mérleg és a másik adja a sok pénzt , te pedig ...... valamit.
Viszont ha túl nagyok a különségek , akkor a "gazadag" család mindig is éreztetni fogja hogy te szegény/csoróként csak eházasodtál, aztán majd mikor a családi biznis is előkerül akkor hamar kiderül hogy te tudd hogy hol a helyed , s általában iztos hogy nem a családi üzletben....stb...stb.
Pasiként soha nem voltam aranyásó, több gazdag barátnőm is lehetett volna, de sose akartam belemenni ilyen kapcsolatokba.
A csajok is zűrösek voltak , meg a családjaik is , hiába a sok pénz.
Az önérzetem sokkal többet ér.
Illetve még egy gondolat , ismertem néhány embert aki belement. S mikor szakítás vagyis vállás lett előle , akkor pont olyan csupsz seggel ment mint ahogy jött , s hiába csinált bármit a "gazdag" családért , az nem jelentett semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!