Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy legyek túl valakim végleg?
Adott egy srac, munkahelyemrol..
Miota ott vagyok 5 eve, azota kineztem ot azota tetszik.
Nagyon roviden leirom a hatter sztorit. Egy ideje kb 9 honapja, egyre jobb volt a kapcsolatunk sokat viccelodtunk stb.
Most nyar elott egy szemelyzeti buliban egymasra talaltunk, nyilvan mindkettonkben volt alkohol boven, megis ugy gondolom, hogy ez az egesz az o reszerol nem csak ez miatt volt, hanem mert o is szerette volna.
Olyanokat igert es mondott nekem amiket egy reszeg ember sem tudna hazudni..
Elotte is volt nem egy ket ilyen olyan flortos megjegyzesunk a masikra amiken jot nevettunk.
Ez az este utan, megbeszeltuk hogy “baratok” es kollegak maradunk. Vagyis o mondta, en belementem hiaba hogy nem ezt szeretnem tole.
A mostani helyzet az az, hogy naprol napra egyre tobb jelet ad felem amit nem tudok hova rakni, gesztusok-szavak, tettek barmi. Valahol azt erzem hogy a mi ugyunk meg nincs teljesen lezarva. Hiaba hogy tudomasom szerint nem sokkal ez az eset utan egy masik novel toltott egyutt egy estet.
Megsem lep, megsem csinal semmit.
Bennem akkora mely nyomott hagyott az az este, annyi kerdesem lenne fele, de mivel jelenleg jol elvagyunk egymassal a munkaba igy nem merek oda allni ele tobb honap utan, hogy valaszokat akarok.
Oktoberben lesz ujra ilyen buli, abba bizok hogy ott majd talan hatha letudom zarni mert valaszokat kapnek a kerdeseimre egy beszelgetes keretein belul.
Mindeközben, osszeismerkedtem egy sraccal, borzaszto aranyos..
Mindent tud igazabol, mindezek ellenere kepes lenne kivarni azt az idot hogy letudjam zarni magamban a dolgokat a masikkal kapcsolatban.
Annyira szeretnem azt, hogyha boldog lehetnek ezzel a ferfival, de megis a szivem a munkatarsam fele huz..
Rettentoen felek tole, hogy elhalsztom ezt a lehetosegem miatta, es kesobb megfogom banni, viszont nem szeretnek igy belemenni egy kapcsolatba.
Hiszen ismerem magam, ha ez a szemely a bulikor azt mondana hogy probaljuk meg gondolkozas nelkul belemennek meg akkor is ha kapcsolatba lennek…
Mit tehetnek jelenleg? Mi lenne a helyes? Tanacstalan vagyok teljesen
Nem vagyok maniakusan oda erte 5 eve, ez az utobbi 9 honapban erosodott az erzesem fele amiota jobban beszelgetunk. Ezt az ot evet ugy ertettem hogy megneztem mindig is hogy hu de fain kedves aranyos stb.
Azon az esten sajnos vagy nem sajnos nem csak egy oleles tortent.
Sajnos nem nekem nem eleg ez lezarasnak, hogy megmondta nekem ezt ket mondatba. Masik kollegamnak azt mondta, hogy most nem viszont lehet hogy idovel mashogy dont nem tudni..
Meg is mondta, hogy nem szeretne most kapcsolatot, nagyon sok szar dolgon ment keresztul ezt tudom is rola.
Az meg hogy miert vonz ezek ellenere is fogalmam sincs, tudat alatt tudom hogy veszett ez az ugy, megis olyan “energiai” vannak felem hogy megbolondulok tole, nem tudok ellenallni neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!