Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy legyek túl valakim végleg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy legyek túl valakim végleg?

Figyelt kérdés

Adott egy srac, munkahelyemrol..

Miota ott vagyok 5 eve, azota kineztem ot azota tetszik.

Nagyon roviden leirom a hatter sztorit. Egy ideje kb 9 honapja, egyre jobb volt a kapcsolatunk sokat viccelodtunk stb.

Most nyar elott egy szemelyzeti buliban egymasra talaltunk, nyilvan mindkettonkben volt alkohol boven, megis ugy gondolom, hogy ez az egesz az o reszerol nem csak ez miatt volt, hanem mert o is szerette volna.

Olyanokat igert es mondott nekem amiket egy reszeg ember sem tudna hazudni..

Elotte is volt nem egy ket ilyen olyan flortos megjegyzesunk a masikra amiken jot nevettunk.

Ez az este utan, megbeszeltuk hogy “baratok” es kollegak maradunk. Vagyis o mondta, en belementem hiaba hogy nem ezt szeretnem tole.

A mostani helyzet az az, hogy naprol napra egyre tobb jelet ad felem amit nem tudok hova rakni, gesztusok-szavak, tettek barmi. Valahol azt erzem hogy a mi ugyunk meg nincs teljesen lezarva. Hiaba hogy tudomasom szerint nem sokkal ez az eset utan egy masik novel toltott egyutt egy estet.

Megsem lep, megsem csinal semmit.

Bennem akkora mely nyomott hagyott az az este, annyi kerdesem lenne fele, de mivel jelenleg jol elvagyunk egymassal a munkaba igy nem merek oda allni ele tobb honap utan, hogy valaszokat akarok.

Oktoberben lesz ujra ilyen buli, abba bizok hogy ott majd talan hatha letudom zarni mert valaszokat kapnek a kerdeseimre egy beszelgetes keretein belul.

Mindeközben, osszeismerkedtem egy sraccal, borzaszto aranyos..

Mindent tud igazabol, mindezek ellenere kepes lenne kivarni azt az idot hogy letudjam zarni magamban a dolgokat a masikkal kapcsolatban.

Annyira szeretnem azt, hogyha boldog lehetnek ezzel a ferfival, de megis a szivem a munkatarsam fele huz..

Rettentoen felek tole, hogy elhalsztom ezt a lehetosegem miatta, es kesobb megfogom banni, viszont nem szeretnek igy belemenni egy kapcsolatba.

Hiszen ismerem magam, ha ez a szemely a bulikor azt mondana hogy probaljuk meg gondolkozas nelkul belemennek meg akkor is ha kapcsolatba lennek…

Mit tehetnek jelenleg? Mi lenne a helyes? Tanacstalan vagyok teljesen

júl. 31. 00:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
56%

"Hiaba hogy tudomasom szerint nem sokkal ez az eset utan egy masik novel toltott egyutt egy estet.

Megsem lep, megsem csinal semmit."

Nem gondolja veled komolyan, talán jó egófényező vagy számára, jót szórakozik rajtad te meg epekedsz érte. Nem kéne leállni vele beszélgetni munkán kívül semmiről és ha akkor se tudsz túllépni rajta, elfogadni, hogy nincs nála esélyed akkor máshová menni dolgozni. Persze a másik pasit hanyagold. Nem lehet az egyikkel elfeledtetni a másikat.

júl. 31. 00:27
 2/15 A kérdező kommentje:

Annyiszor olvastam, hogy valaki igy probalja az erzesit elnyomni valaki irant, hogy mashoz megy.

Mert egyebkent meg egy olyan joszivu ember..

Tenyleg azt erzem, hogy amig nincsenek megvalaszolva az az egy ket kerdesem, es nem mondja konkretan a szemembe hogy nem lesz semmi hova kettonk kozott, addig nem tudnek tullepni

Jelenleg a munkahely valtas nem opcio

júl. 31. 00:48
 3/15 anonim ***** válasza:
56%

Saját magadnak tennél szívességet ha elenhednéd ezt a dolgot.

Azt kellene megérteni(nem csak neked) ha a másik fél veled akarna lenni akkor veled lenne és nem másba mártogatná a kaszáját.

Míg ő éli az életét,boldog egyedül/mással addig te itt sanyargatod magad és kínlódsz. Én is így éltem meg 1-2ilyen saját esetet, azóta tudatosan próbálok élni(a másik éli világát én meg szenvedjek,kínlódjak, meg a lónak a ..aszát)

Azt a másik srácot meg felejtsd el,az a kapcsolat nem lesz hosszú életű ahol várni kell a másikra h túllépjen dolgokon,pláne úgy hogy ha a kolegád olyat mondana vagy cselekedne rögvest a karjába omlanál.

júl. 31. 05:37
 4/15 anonim ***** válasza:
72%
Nem igazán értem, hogy mi a franc annyira vonzó egy ilyen pasin,aki mindenféle más nőket is felpróbálgat melletted?Neked ennyire mindegy,hogy a fél világot is megbssza,csak neked is csepegtessen némi érdeklődést?Semmi önbecsülésed sincs anyukám.
júl. 31. 05:43
 5/15 anonim ***** válasza:
72%
Le kellene végre zárni a kalandot, eleve elmondta, hogy nem akar semmit mégis a visszautasítás miatt vágyakozol rá és reménykedsz. Tessék szépen lezárni és tartani tőle a tavolságot míg elfelejtem, mert sose leszek túl rajta! Ne képzelj be semmi, ha akart volna valamit nem kérte volna, hogy maradjatok barátok, hanem randira hívott volna!
júl. 31. 06:01
 6/15 anonim ***** válasza:
51%

Teljesen átérzem min mész keresztül.

Nagyon hasonló szituációban voltam egy munkatársammal, még a céges buli is stimmel.

Csak, hogy mi mindketten párkapcsolatban voltunk, így értettem miért történnek, pontosabban nem történnek a dolgok.

Sajnálom, hogy ezt kell mondjam de az, hogy ő egyedülálló és mégsem lép feléd konkrétan az mindent elárul.

"Annyiszor olvastam, hogy valaki igy probalja az erzesit elnyomni valaki irant, hogy mashoz megy"

Ha nincs valódi oka arra, hogy elnyomja az érzéseit (pl kapcsolat valamelyik oldalon) Mégis miért tenné ezt?

Nem akarok megsérteni senkit de a férfiak ennél jóval egyszerűbbek.

Ha tetszik nekik valaki, ráadásul úgy ha tudják, hogy nem mutat közömbösséget a másik fél, bepróbálkoznak.

Ne áltasd magad mert csak rosszabb lesz.

Egyébként meg felnőtt emberek vagytok. Nem értem, olyan kevesek mernek beszélni ilyen dolgokról pedig a saját életedet könnyítenéd meg.

Egyszerűen megmondanám neki, hogy a múltkori bulin történtek bennem mélyebb nyomot hagytak és ha nincsen semmilyen szándéka velem akkor ne küldözgessen jeleket mert félreértelmezem.

júl. 31. 07:07
 7/15 anonim ***** válasza:
55%
#6 Szerintem ez esetben a máshoz menéssel elnyomást magára érti a kérdező. Ez akkor tud működni, ha az a más legalább olyan erős hatást gyakorol rá, mint az 'elfelejtendő'. De itt nem. Az, hogy kedves, minden rendben vele, és akarja a kérdezőt, kevés. Ennél többet kellene 'tudnia'.
júl. 31. 07:23
 8/15 anonim ***** válasza:
72%

Kérdező te hány éves vagy? Kb mintha egy rajongó tini irományát olvasnám, aki plátói szerelmet érez az osztálytársa iránt, merthogy ez kb az!

Bulikról beszélsz, hogy majd ott megbeszélitek októberben, mi vaaaan? Addig 2 felnőtt emberként nem tudjátok normálisan egy kávézóban akár ma vagy holnap leülni és megbeszélni? Gondolom nem, mert semmit se akar tőled ez az egész csak a te fejedben van!

"Olyanokat igert es mondott nekem amiket egy reszeg ember sem tudna hazudni.."

Olvasd már vissza miket írkálsz, részeg ember tud ígerni a többedig pohár után kb mindent! Te még mindig abban az estében ringatod magadat. Nem kellesz neki és nem akar tőled semmi komolyat, ezért se hívott el egyszer sem randira, és ezért se találkoztál vele soha mu kahelyen kívűl!

További kellemes rajongást, és várjad az októberi bulit!

júl. 31. 07:48
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
A munkatársadnak nem kellesz, csak játszik.
júl. 31. 08:01
 10/15 anonim ***** válasza:
79%

Fel kellene hozzá nőni.

És megtanulni, hogy nem kötődünk mániákusan az emberekhez.

júl. 31. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!