Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez red flag egy nőben? Menekül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez red flag egy nőben? Meneküljek?

Figyelt kérdés

ma voltam a lakásán és ledöbbentem, ilyet még életemben nem láttam.

úgy nézett ki a lakás, mint egy múzeum, minden de MINDEN is a helyén van

ezt úgy képzeljétek el mintha egy lakáskultúra magazin címplapjára készült volna, miközben nem tudta hogy jövök (véletlen kerültem fel hozzá csak 5 percre, mert a lakásban felejtett valamint)

júl. 30. 20:26
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
60%
elég kamuszagú. ki tekeri hattyú otthon a törölközőt? nem lehet hogy szállodai szobalány?
júl. 31. 07:46
 22/30 anonim ***** válasza:
53%
Nem tudnék együtt élni egy rendmániással. A rendet szeretem, de sajnálnám rá az időt hogy egész napomat takarítással töltsem, nincs is rá energiám, így is 1000x mosok kezet, de van egy határ. Nagyjából rend van, de nem patikarend, ha jön valaki jobban összekapom a lakást.
júl. 31. 07:53
 23/30 anonim ***** válasza:
60%

18

Mert minden másban tökéketes....

júl. 31. 09:28
 24/30 anonim ***** válasza:
60%

"egyszer olvastam, hogy"

Inkább ez a red flag, hogy valamikor valahol valamit olvastál, és ténynek veszed.

Amúgy meg: kettőtöknek kell eldönteni. Ha nem erőltetné rám az életstílusát, nem piszkálna érte folyton, hogy az én szobám nem egy Ikea-katalógus, akkor semmi hátrányt nem jelentene. De ha minden apróságért folyamatosan veszekedne, az kizárná, hogy én valaha kapcsolatba kerüljek vele. Van ilyen hölgy ismerősöm, és egyébként rendes, cuki, kedves, de a legapróbb dolgokért is háborog, ha pl. kikelek az ágyból, és nem azonnal (értsd: tényleg azonnal) ágyazok be, vagy ha mondjuk csak vécére megyek ki, és nem egyengetem el magam után az ágyat arra a 2 percre, akkor már van, hogy ordít. Egyszerűen kibírhatatlan.

júl. 31. 09:37
 25/30 anonim ***** válasza:
23. Épp csak szar vele élni....végülis😂ok. Te tudod.
júl. 31. 10:31
 26/30 anonim ***** válasza:
60%

25

Okos, művelt, intelligens, szeret engem, nem bunkó, nincs elhizva, sportol, nem az anyjával/anyjanak él, nem a haverok az elsok, hanem én, van egzisztenciája, nem lusta tanulni, fejlődni.... A kapcsolatunk elején azt hittem, hogy megnyertem a főnyereményt...Aztán később rájöttem, hogy nem. Ha ujra kezdhetném, megprobálnám mással. Ezert adtam ezt a tamacsot! Igy 33on túl....maradok, nem hiszem, hohy talalnék jobbat!

júl. 31. 11:02
 27/30 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kéne mindenféléket belelátni ezekbe ennyitől, se nem béna skatulyák és sztereotípiák, meg egyéb hlyeségek okán.

Ha gázos valami, majd kiderül, körül is lehet járni, remélhetően nem önbeteljesítő jóslatként.

júl. 31. 14:56
 28/30 anonim ***** válasza:
54%
Jajj ne legyen már minden bajotok🤣🤣🤣🤣 istenem….túl sokat takarít Úristen ez mekkora red flag. Foggyos.
júl. 31. 16:17
 29/30 anonim ***** válasza:
74%

Ahhoz, hogy rend legyen egy lakásban, nem kell naponta takarítani szerintem. Elég megdöbbentőek a hozzászólások. El nem tudom képzelni, hogy rendetlenségben éljek. Számomra a trehányság egy hatalmas red flag. Ki így, ki úgy szereti.

Mindenki megtalálja a párját.

júl. 31. 18:54
 30/30 anonim ***** válasza:
44%
De hattyú formára hajtogatni a törülközőket? Hát qrva sok üres ideje lehet :D
júl. 31. 19:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!