Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez red flag egy nőben? Menekül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez red flag egy nőben? Meneküljek?

Figyelt kérdés

ma voltam a lakásán és ledöbbentem, ilyet még életemben nem láttam.

úgy nézett ki a lakás, mint egy múzeum, minden de MINDEN is a helyén van

ezt úgy képzeljétek el mintha egy lakáskultúra magazin címplapjára készült volna, miközben nem tudta hogy jövök (véletlen kerültem fel hozzá csak 5 percre, mert a lakásban felejtett valamint)

júl. 30. 20:26
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
78%

egyedül élek, miért kellene rendetlenséget tennem csak h jobban érezze magát a randipartnerem??

szépen a helyén van minden magamtól nem dobálok szét semmit - gondol el hülye lennék magamnak plusz házimelót csinálni ???

ettől még nem vagyok kontrollmániás sem manipulatív egyszerűen csak jobban érzem magam ha rend van

júl. 30. 21:22
 12/30 anonim ***** válasza:
60%
Én nem így olvastam, hogy manipulatívak, inkább azt hogy nagyon akarnokok, rugalmatlanok, hiányzik belőlük a spontanelitás és nehéz velük az együttélés mert mindig ragaszkodnak az elképzeléseikhez. Ettől függetlenül szerintem butaság lenne csak ezért szakítani vele, remélem nem fordult meg a fejedben komolyabban.
júl. 30. 21:26
 13/30 anonim ***** válasza:
66%
Miért kéne koszban és káoszban élni? A rend és tisztaság egy red flag? Azért ez elég durva…
júl. 30. 22:11
 14/30 anonim ***** válasza:
70%

13

Nem! A beteges tisztasag a redflag! Élj egyitt egy olyannal, aki nekem jutott, aztán ujra tárgyaljuk!

júl. 30. 22:20
 15/30 A kérdező kommentje:

ez már több, mint tisztaságmánia

mert anyukám is az volt, otthon minden nap felmosott, porszívó mindig a szobában volt

de ez más, itt minden a helyén volt. kezet mostam és ott a csapnál látom hogy a tusfürdő, a fogkefe, a fogkrém, a szájöblítő, azonos színű, azonos termékcsalád, de ez még nem elég: beosztott helyen beosztott szögben állt. én máshova tettem vissza a tusfurdőt majd láttam bement és visszatette oda.

júl. 30. 23:14
 16/30 A kérdező kommentje:
ugyanez a kanapén, a díszpárnák azonos centiméterre egymástól, a pokróc a kanapén összehajtogatva ahogy hotelekben szokás a törölköző ilyen hattyúba
júl. 30. 23:16
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

16

Ahha. Fuss!!!!

14es voltam

júl. 30. 23:25
 18/30 anonim ***** válasza:
65%

7. Akkor minek mentèl hozzá? Senki nem tartott pisztolyt a fejedhez.

Kérdező, te tudod, hogy téged mennyire zavar ha tisztaság és rendmániás.

Nálunk alapjáraton rend van, a takaritást is szinten tartjuk normál módon, de beteges mániást- takarítót mint társat, nem tudnék elképzelni magam mellett, ezért ilyennek sose kötném össze az életem.

Anyám pl naponta porszívozik, felmos, 2 naponta kefélgeti a fugákat a járólapok közt, naponta domestosozza a wct. Ez szerintem már túlzás, és pazarlás is.

júl. 31. 01:28
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

12est nem tudom minek pontoztátok le, a kényszeresek ilyenek, a többi embert csak nagyjából érdekli a rend.

Kényszerbeteg, menekülj:) csak két ilyen jön ki egymással, másban is meg fog nyilvánulni minden, amit a 12es írt..Szélsőségek sosem jók, a tiédnél ezek szerint nincs szélsőségesebb. Mentsd magad, mert rövid időn belül nem leszel neki elég jó, bármit teszel.. az ilyenek ideggyengék. A manipulációs cucc nem igaz, csak ami a kényszeresekre. Akaratos, rugalmatlan, csak az jó, amit ő csinál, merev, diktátor típus.

júl. 31. 07:08
 20/30 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok. Jól megvagyunk a vőlegényemmel aki elég retkes körülmények között nőtt fel. Néha vannak súrlódások de megoldjuk.

27N 35F

júl. 31. 07:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!