Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nekem van igazam vagy az új...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem van igazam vagy az új barátnőnek?

Figyelt kérdés

Elváltunk a ferjemmel, van 2 közös gyerek. Neki van új kapcsolata, nekem nincs. Jó kapcsolatot apolok a volt ferjemmel, nem akarom, hogy a gyerekek a felnottek miatt barmit seruljenek, en sem problemazom az uj no miatt. Viszont vannak dolgok, amiket en nem tudok megcsinalni a lakasban, amit a ferjem tudott, ezert fel szoktam hivni, hogy jojjon at benne segiteni. Semmi hatso szandek tenyleg, mas ferfi rokonom nincs, testverem nincs, apam mar nem el. Raadasul nem is kettesben vagyok vele, a gyerekek is ott vannak, orulnek, igy is tartjak legalabb a kapcsolatot. Viszont ez a baratnonek nem tetszik, problemazik a volt ferjemnek. Ezt onnan tudom, hogy furcsa volt a viselkedese, a gyerekekkel sem volt jol el, ok is lattak rajta, igy vallotta be.

Most emiatt nem kene felhivnom a volt ferjemet? Inkabb fizessek szakembert?

2024. júl. 29. 14:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Rendszeres vagy nem?Ha évente 1 alkalom akkor oké.
2024. júl. 29. 20:23
 12/14 anonim ***** válasza:
35%

Amíg tulajdonolt trófeának tartja a másik, addig így lesz.

Kire számítanék, ha nem arra, akivel családot alapítottam?...

2024. júl. 30. 06:12
 13/14 anonim ***** válasza:
Az anyagi oldalát meg tudom érteni. Hisz egy kiszállás is súlyos ezrekbe kerül,ha szakértő embert hívsz. Viszont ez,hogy odajár,nekem ez csak kifogásnak tűnik. Csak szerelni,meg a gyerekek miatt. Hívd el szépen a nőt is.
2024. júl. 30. 13:36
 14/14 anonim ***** válasza:
Konkrétan miért hívod oda a férjedet? Amikor viszi a gyerekeket, hetente vagy kéthetente, akkor nem tudja megcsinálni? Vagy ezek akut problémák?
2024. júl. 30. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!