Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nekem van igazam vagy az új...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem van igazam vagy az új barátnőnek?

Figyelt kérdés

Elváltunk a ferjemmel, van 2 közös gyerek. Neki van új kapcsolata, nekem nincs. Jó kapcsolatot apolok a volt ferjemmel, nem akarom, hogy a gyerekek a felnottek miatt barmit seruljenek, en sem problemazom az uj no miatt. Viszont vannak dolgok, amiket en nem tudok megcsinalni a lakasban, amit a ferjem tudott, ezert fel szoktam hivni, hogy jojjon at benne segiteni. Semmi hatso szandek tenyleg, mas ferfi rokonom nincs, testverem nincs, apam mar nem el. Raadasul nem is kettesben vagyok vele, a gyerekek is ott vannak, orulnek, igy is tartjak legalabb a kapcsolatot. Viszont ez a baratnonek nem tetszik, problemazik a volt ferjemnek. Ezt onnan tudom, hogy furcsa volt a viselkedese, a gyerekekkel sem volt jol el, ok is lattak rajta, igy vallotta be.

Most emiatt nem kene felhivnom a volt ferjemet? Inkabb fizessek szakembert?

2024. júl. 29. 14:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
91%
Fordított esetben te nem lennél kiborulva, ha a párod az exnőjéhez járkálna át ezt azt megjavítani? Szerencsések vagytok, hogy jó a kapcsolatotok, de ezt ilyen módon kihasználni és mindennapi dolgokban a segítségét várni, szerintem is túlzás. Nő vagyok, elváltam, van két gyerekünk, de a gyerekek dolgán kívül semmiben nem kérek segítséget az extől, ahogy ő sem tőlem. Meg is őrülnék, ha továbbra is minden csipcsup ügyét velem intéztetné, amit a házasságunk alatt természetes volt, hogy én intéztem. Már külön életetek van. Próbálj meg elszakadni tőle, hogy ő is élhesse az életét.
2024. júl. 29. 14:20
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi kérdező, de szerintem nem a volt férjedet kellene ház körüli munkára hívnod. Ha a te pasid lenne, neked tetszene ha a volt feleségéhez járkálna vissza szerelgetni? :)
2024. júl. 29. 14:20
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Fizess szakembert, vagy jöjjön ő is a az exeddel együtt.

Intelligencia kérdése, hogy a felesége felfogja: a gyerekek apja a gyerekek otthonában segít a szakmunkában.

Azzal, hogy nem adsz ki szakmunkára százezreket, a gyerekekre többet tudsz költeni.

Akár azt is lehet, hogy amíg az exed szerel, addig a nővel ketten elviszitek a srácokat a játszótérre, stb.

2024. júl. 29. 14:23
 4/14 anonim ***** válasza:
89%

3# Ilyen csak a filmekben van maximum. :D

Az én páromnak van volt felesége. Jóban vannak, vannak gyerekek. Szülinapkor felköszöntik egymást, én is szoktam a volt feleségnek üzenni, ő is nekem. Szóval teljesen normális a viszony.

De ha azt akarná hogy a férjem oda járkáljon neki szerelgetni, hát biztos mondanám, hogy biztos hogy nem. 😅

Vannak határok, szerintem ez már nem fér bele.

2024. júl. 29. 14:28
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem mindegy, hogy hányszor hívod. Ha egy-két alkalom lenne, akkor oké. De ha hetente van ilyen az már nagyon nem az elviselhető kategória...
2024. júl. 29. 14:29
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen megértem a barátnőt.

Valahol téged is és tök jó, követendő példa, hogy jó iszonyban maradtál a férjeddel de ez így valljuk be elég furcsa.

Ha tényleg csak szerelni hívod át az exed akkor hívd el a barátnőjét is, az sem árt ha vele jóban vagy.

2024. júl. 29. 14:30
 7/14 anonim ***** válasza:
Neki van igaza.
2024. júl. 29. 14:48
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Nőként engem is idegesítene, hogy minden apróság miatt ugrik a párom az exének. Mondjuk ebben az esetben én nem rád lennék mérges, hanem a páromra, és megmondanám neki, hogyha nem fekteti le a szabályokat, hogy nem fog hozzád járni szerelgetni úgy, hogy tőlem veszi el az időt, akkor én ebben a kapcsolatban nem akarok tovább maradni. És igen, egy udő után nem kellene kihasználni a volt férjedet csak azért, mert nem akarsz egy szolgáltatásért fizetni.
2024. júl. 29. 14:54
 9/14 Grizesteszta ***** válasza:
100%
A párom exférj, duplán is. Az egyik házasságból vannak gyerekek, akikkel nagyon szoros és normális kapcsolata van. Ahhoz az exfeleséghez szokott járni szerelni, mert az egyik gyerek még otthon lakik, tehát nem úgy fogjuk fel, hogy az exfeleség kér segítséget, hanem úgy, hogy a gyerek és az anyja. És nem gyakori, évi 1-2 alkalom, ahogy adódik olyan férfi munka a lakásban, ami az exfeleségnek nem megy. Nem látunk benne semmi extrát, én sem, de nem kísérem el, szerintem nekem nincs ott helyem. dE párom miért ne segítene a gyereke anyjának?
2024. júl. 29. 14:57
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Ex vagyok 8 éve, váltásban van a gyerek, ha kell, akkor segítek ott is, de ez évente egy-két alkalom.

A párom nem bánja, ő is megy virágot locsolni és vigyáz a kutyára, ha elutazik a volt férj a gyerekekkel. Eddig eszembe sem jutott, hogy ez így nem természetes.

2024. júl. 29. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!