Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ennyire jó emberismerő lenne?23L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire jó emberismerő lenne?23L

Figyelt kérdés

Van egy férfi a munkahelyemen. Nem egy részen dolgozunk, de sokszor látjuk egymást futólag. Ő mindig néz, van hogy szerintem rólam susmog a munkatársainak. Nekem eddig nagyon unszimpatikus volt és szerintem látta is rajtam, előfordult hogy szemforgatással jeleztem hogy nem tetszik hogy bámul.

Tegnap viszont rám mosolygott és átfordult bennem a dolog, aranyosnak találtam. Nem mosolyogtam vissza de nem is utálkozva néztem rá, csak semlegesen. Ma reggel bejelölt fb-on. Visszajelöltem és írt is, de még nem írtam vissza neki. Egy pillantásból levágta volna hogy talán már lehet esélye nálam?

2024. júl. 27. 15:52
 1/10 anonim ***** válasza:
74%
Sajnálom, de nem az ő emberismerete a kiemelkedően jó, hanem a te emberismereted ÉS önismereted van iszonyatosan kezdetleges stádiumban, kérdező. Ezért tud manipulálni téged.
2024. júl. 27. 15:58
 2/10 A kérdező kommentje:
Miért?
2024. júl. 27. 16:01
 3/10 anonim ***** válasza:
65%
#2: olvasd vissza a kérdésed leírását. Ha nem ugrik be semmi, akkor önreflexiód sincsen. Persze, hogy egy ilyen szinten fejletlen emberrel úgy játszik egy másik tapasztaltabb, mint macska az egérrel.
2024. júl. 27. 16:04
 4/10 anonim ***** válasza:
50%
Aha, biztos rólad susmog. Semmi másról nem lehet beszélni a munkahelyen a munkatársakkal, csak rólad.
2024. júl. 27. 16:12
 5/10 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy megváltozott a mimikád, az is lehet, hogy csak most szedte össze a bátorságát és tök véletlen a dolog. Ha tetszik, akkor írj vissza neki, ha nem, akkor ne. Olyan fölösleges játszmázni, meg tenni az agyad.
2024. júl. 27. 16:28
 6/10 A kérdező kommentje:
#4es, szerintem neked is feltűnne ha 2 ember sugdolózna és közben folyamatosan odapillantanának rád, hogy nézed-e őket.
2024. júl. 27. 18:39
 7/10 A kérdező kommentje:

#5 nem azért nem írok neki vissza mert játszmázni akarok, hanem mert az eddig látottak/hallottak alapján egy bunkó nagyképű f.sz aki csúnyán beszél az embertársairól.

A mosolya aranyos volt, de átgondoltam és nem szeretném ha bármi közöm lenne egy ilyen emberhez.

2024. júl. 27. 18:41
 8/10 A kérdező kommentje:
#1-es, te pedig vagy csökkentsd vagy növeld a gyógyszer adagod mert ez így nagyon nem jó.
2024. júl. 27. 18:42
 9/10 anonim ***** válasza:
Végre eljutott az egysejtű agyadig hogy tyuhú, megdugna valaki...
2024. júl. 27. 19:29
 10/10 A kérdező kommentje:
Van pár jelentkező, ha gondolod átirányítom őket hozzád mert ahogy látom neked nagyobb szükséged van rá. 🥺😆
2024. júl. 27. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!