Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fogják a férfiak a természetükre hogy nekik nem elég egy nőt megfektetni de az undorító ha egy nő már a második párjával van?
4+ hány évesen? 17 vagy 47?
Kopik neki amúgy vagy miért? Biztos hogy neked is életed végéig 3 nőd lesz? Számold!!
Inkább az az undorító, hogy visszakacsintgatnak az exekhez, nemtől függetlenül, ilyen üres dumával, hogy: milyen jó ember is volt ő, csak kár, hogy a kémia(!) már nem működött. Blablabla...
Mi van abban olyan nehéz feladat, hogy eldöntse az ember, hogy van szerelem, vagy nincs? Nincs már szerelem, de azért valami egyéb s..rság miatt még mindig sóvárog visszafelé az életében. Ezzel persze mérgezi a jelenét is, még a jelenlegi párjának is. Megreked, nem tud továbblépni, bizonytalan.
Mondjuk ezt én sem értem, hogy miből gondolják a nők, hogy minden férfi hímringyó. Mikor közben mi férfiak is tapasztaljuk, hogy nem minden nő ribi. Nagyon sok, tisztességes, vallásos ember beéri egy társsal egész életében.
De ha azt mondjuk hogy a férfiak több nőt fektessenek meg de a nők csak egy férfival legyenek mert minden más "fúj" az egy idő után matematikailag hogy jön ki?
Eleve az itteni erdekes figurák férfitöbblet miatt orjongenek, és ha a egy férfi szexel ahhoz mindig kell egy nő is.
Én egyáltalán nem így gondolom. Sosem volt célom minél több nőt "megfektetni".
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!