Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, férfiak többsége 40 év felett már tényleg nem szexel, csak hazudnak erről?
Figyelt kérdés
Akár házasságban, párkapcsolatban sem szexelnek.júl. 26. 14:11
1/19 anonim válasza:
Nem?
Hát én 42 vagyok és imádom a bdsmet, már tini korom óta.
Volt is néhány partiban részem , meg még lesz is.
Férjem is van 🤷🏼♀️ és természetesen tud róla.
2/19 anonim válasza:
Férjem 52 és elég csak hozzá érnem, már készen is áll.
3/19 anonim válasza:
Hazudnak róla, mivel semmi közöd más ember nemi életéhez.
5/19 anonim válasza:
Mi napi szinten szoktunk, a többi embert nem tudom.
6/19 anonim válasza:
Statisztikailag igaz, hogy egyre kevesebb spermája van a férfiaknak és egyre több az impotens.
Ennek oka, hogy egyre rosszabb minőségű ételeket eszünk.
7/19 anonim válasza:
En 40 alatt is ugyanannyit szexeltem, mint 40 felett.
40F incel
9/19 anonim válasza:
55 évesen szinte naponta, bnőm 46..na de nem igazán kérdezgetek másokat vagyis a többséget nem tudom..
10/19 anonim válasza:
Én már évek óta nem szexelek.A korombeliek többsége elég leharcoltan néz ki.A többi meg már foglalt.Azok így kiesnek.
49/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!