Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik mi a véleményetek erről a lányról?
Aki ezt irja a pasikról.
"Igen bárkit megkaphatunk szexre mi csajok, de abból a 100 bárkiből 99 nyomoronc."
Azért szerintem ez is bizonyitja hogy továbbra is piedesztára kell emelni a nőket,mert azért képzeld el 100 sorsjegyből milyen nehéz kiválasztani azt az egyet ami nyerő, ehhez baromi nagy tudás kell szerintem.
Sokat elárul róla, hogy 99 nyomoronccal fekszik le.
Azért elég magas lóról beszél, egy igazán normális pasi nem csorgatja fűre-fára a nyálát, egy nyomoronc meg igen.
Átlagos, elszàllt, semmi különleges, nàrcisztikzs hàrpia.
30F incel
Nem jelenti azt, hogy lefekszik 99 idiotaval.
Azt jelenti, hogy baromi nehéz megtalálni azt az egyet, aki nem szexbabának, anyának vagy egy taknyos kislánynak néz/kezel, hanem egyenrangú felkent. Senkit nem kell piedesztálra emelni, onnantól elvész az egyenrangúság.
Az igazán értékes férfiak nem szexfüggők, és nem fekszenek le csak úgy vadidegen nőkkel, hanem megvárják, hogy a kapcsolat elérje azt a szintet, amikor már nem romboló, hanem pozitív hatása van a szexnek. De abban igaza van, hogy valamiért egyre kevesebb ilyen ember van, mert a világ elment egy nagyon rossz irányba, és az emberek csak az élvezetforrást látják a szexben.
Egyébként szerintem az 1%-nál jobb ez az arány, csak ez a lány azokat a férfiakat észre sem veszi...
Egyrészt igaza van, a pasik nagyrésze tényleg az.
Másrészt az, hogy BÁRKIT megkaphatsz szexre, tévedés.
Jó a stílusa.
Tipikusan olyan csaj, akit szexben elfelenkelnék, ő meg élvezné, és engedelmes lenne nekem.
Ez olyan mit:
-Minden pasi egy idióta barom.
-Miért kellett neked mind kipróbálni?
Ezt nem nő írta hanem egy férfi. (inkább fiúcska aki senkinek nem kell)
A nők nem foglalkoznak ilyen marhaságokkal, nem is érdekli őket, minek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!