Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom konkrétan csak a szexről tud beszélni, mivel zökkenthetem már ki?
Figyelt kérdés
Félreértés ne essék, jó a kapcsolatunk, jó a szex és örülök, hogy érdekli a téma meg kíván. Viszont nincs más beszédtémája. Szinte semmi. Maximum megemlítgeti mi történt vele a nap, de se filmek, se zene, se érdekességek, se semmi más, szinte csak a szexről meg abban is sokszor elborult dolgokról tud beszélni. Ez engem egy kicsit zavar, mondtam is neki. Jónak tartom, hogy meg tudjuk beszélni a szexet, de így egy idő után már témaként nagyon unalmas.júl. 23. 15:28
12/21 anonim válasza:
Ez egy szexkapcsolat, ő nem a párod, hanem a szexpartnered.
13/21 anonim válasza:
Semmivel mert mint írta előttem a 12-es te még véletlenül sem vagy párkapcsolatban vele. Csak szexre tart és ami a legrosszabb mégcsak embernek se néz érzésekkel, mondhatni a szexbabája vagy.
14/21 A kérdező kommentje:
Hát mondjuk az érdekes, mert nemrég költöztünk össze. 🤔
júl. 23. 18:12
15/21 anonim válasza:
Kérdező hiába amikor másról nem beszél mint a szex és ami őt érdekli azon kívül. Érdekelnie kéne, hogy téged mi tesz boldoggá, te mire vagy kíváncsi valamivel kapcsolatban. Megtart persze mert tőled nagyobb bohócot az életben nem fogna ki és melletted megvárja azt a nőt akivel bármiről el fog akarni beszélgetni és majd elhagy, de hogy előtte szanaszét csal az holtbiztos.
16/21 anonim válasza:
A vágyait fejezi így ki. Bár elég sok lehet akkor neki.
17/21 anonim válasza:
Elso noje vagy a kis nyomotoncnak.. most eli ki a szexualitasar amit mas mae elotte 10 evvel megtett.
18/21 anonim válasza:
"párom 27 éves, diplomás férfi. Ráadásul pontosítok, van más témája, ha másokkal beszél. Velem csak a dugeszolásról. Ha el is kezdek mást, egy jó 10 perc beszélgetés után a szexnél lyukadunk ki."
Attól, hogy diplomás, szeret olvasni attól még lehet az EQ-je a béka segge alatt nyugodtan.
Téged csak egy lyuknak néz és biztos pontnak egy darabig.
Amint lesz a közelében más nő aki számára jobb, szebb, okosabb lesz téged kivág mint a szart.
19/21 anonim válasza:
Annyira jó ez a kapcsolat szerinted, hogy a kommunikáció kettőtök között a béka segge alatt van. Fantasztikus, hogy mindenkivel tud beszélni, de veled, aki a párja, 90%-ban csak a szexről képes.
20/21 anonim válasza:
"Hát mondjuk az érdekes, mert nemrég költöztünk össze. "
Olyannal összeköltözni, aki csak a szexről hajlandó beszélni?
Amúgy meg nem értem. Hogyan sikerült megbeszélni az összeköltözést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!