Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom konkrétan csak a szexről tud beszélni, mivel zökkenthetem már ki?
Figyelt kérdés
Félreértés ne essék, jó a kapcsolatunk, jó a szex és örülök, hogy érdekli a téma meg kíván. Viszont nincs más beszédtémája. Szinte semmi. Maximum megemlítgeti mi történt vele a nap, de se filmek, se zene, se érdekességek, se semmi más, szinte csak a szexről meg abban is sokszor elborult dolgokról tud beszélni. Ez engem egy kicsit zavar, mondtam is neki. Jónak tartom, hogy meg tudjuk beszélni a szexet, de így egy idő után már témaként nagyon unalmas.júl. 23. 15:28
2/21 anonim válasza:
Feltehetően a társadalmi státuszából következik a témaválasztás.
Kérdés, összepasszoltok-e a státuszotokat, jellemeteket is tekintve.
Az, hogy kívánjátok egymást vagy az, hogy megszoktátok egymást, nem tényező.
3/21 anonim válasza:
Ez van, ha két agysejttel rendelkező pasival jössz össze.
4/21 anonim válasza:
Miert szuz kis egyetemista konyvmoly xarjankoval jottel ossze? Az a ferfi akinek volt tobb novel dolga nem fog a szexrol beszelni 0-24ben.. kellet neked a mimoza kis nyomi.
5/21 anonim válasza:
Én őszintén nem értem, hogy egyáltalán a találkozóig hogy jutnak el az ilyen emberek, nemhogy kapcsolatig.
7/21 A kérdező kommentje:
A párom 27 éves, diplomás férfi. Ráadásul pontosítok, van más témája, ha másokkal beszél. Velem csak a dugeszolásról. Ha el is kezdek mást, egy jó 10 perc beszélgetés után a szexnél lyukadunk ki.
júl. 23. 15:57
8/21 A kérdező kommentje:
#4 mondjuk a könyvmoly pont azt eredményezi normál esetben, hogy valaki tágabb érdeklődéssel bír. Ami megint nem fér össze a fejemben, mert a párom olvas is, de valahogy nem beszéli meg velem ezeket.
júl. 23. 15:59
9/21 anonim válasza:
kérdezted már tőle, hogy miért nem tud másról beszélni veled?
10/21 anonim válasza:
A társadalmi státusz az értelmezésemben nem csak a lexikális tudást foglalja magában, hanem pl az EQ-t is. Lehet, a párod esetében inkább ezzel van gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!