Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Úgy veszem észre, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy veszem észre, hogy a legtöbb férfinak nem kell az olyan nő akinek van tartása ez mi miatt van,miért.?

Figyelt kérdés
júl. 22. 17:48
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
71%
8, és ezek közül a pasik közül kellene csak egy is neked? Tök jó, hogy az ilyeneket lefoglalják az ilyen libák. A férfiaknak tartása van, nekik nők kellenek, nem rib.ncok.
júl. 22. 18:33
 12/25 anonim ***** válasza:
16%

10

Ez így van. Csak nem ezen az oldalon. Itt minden nő egyforma, minden férfi egyforma. Itt csak A Nők léteznek.

júl. 22. 18:35
 13/25 anonim ***** válasza:
79%

11

Nem kéne, nem tekintek rájuk potenciális partnerként, férjnél vagyok. Csak eszembe jutott a kérdés kapcsán. Igazából sokat tud tanulni az ember háttérben megfigyelőként is. A környezetemben a többségnek ez kell amit leírtam, "a kedves sráctól" a bunkó alpári gyökérig. Ha ügyesen helyezkedik fentebb is juthat, a férfiak hozzá fogják segíteni minden jel szerint. Nem a nőt okolom, szerintem ő csak él a lehetőségeivel. Végülis ha erre van kereslet. Nekem szerencsére már nem ezekből a férfiakból kell merítsek, valószínűleg egyedül maradnék.

júl. 22. 19:40
 14/25 anonim ***** válasza:
24%
Tartast jatszanak csak.. valojaban nagykepu egos aszalt szilvanak tunnek..
júl. 22. 20:10
 15/25 anonim ***** válasza:
76%

Az a baj szerintem,hogy rossz helyen keresgélsz és rossz körökben mozogsz.

Ugyanis normális férfi megnézi a testedet nyàri ruhában, persze,de ezen túl is làt.Tehàt egy igazi férfi megnézi,az adott nő mennyire kedves, empatikus, okos,de előtte UDVAROL neki.Őt nem riasztja el ha valaki nem dobja oda magàt, értékeli azt, amiért megdolgozik.

A probléma, hogy ezekből a nagybetűs férfiakból is kevés akad.

júl. 22. 20:50
 16/25 anonim ***** válasza:
90%
15. Es a normalis ferfi fel is adja amikor latja hogy a kevesbe normalis egy csettintesre elviszi megdugni a not a hulye dumajaval..
júl. 22. 20:58
 17/25 anonim ***** válasza:
66%

Igen,azt a nőt,akit lehet.

Viszont nem mindenki esik hanyatt csak azért, mert megdicsérik a szemét.

júl. 22. 21:16
 18/25 anonim ***** válasza:
80%
17. A tapasztalt nem szimplan szemeket dicser..
júl. 22. 21:18
 19/25 anonim ***** válasza:
74%
0 reakció...provokatív kérdésnek tűnik
júl. 22. 21:29
 20/25 anonim ***** válasza:
60%
6. 👍
júl. 23. 04:16
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!