Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar a feleseggel menni ide oda ha soha nem vevő rá en meg. Iszont mennék?
Figyelt kérdés
Felesege soha nem akar menni sehova. Ennek ellenére a mai napig vannak próbálkozásai h menjenek ide oda pedig felesleges próbálkozás. Én vagyok a szerető én meg mennek vele kirándulni akár vagy valami és velem meg nem akar menni. Kajálni meg egymásoz szoktunk menni uh ennyi erővel kirándulni vagy Moziba is mehetnénk. Ha alapból szoktunk találkozni és kapható is vagyok arra menjünk akkor miért nem akar a feleségével meg miért erőlteti ha ő meg soha nem akar menni?
Most ellen is jól erezhetne magát akár mint barát
júl. 21. 15:48
1/15 anonim válasza:
Nem akar lebukni, te szerető vagy, nem társ. Soha nem értettem, minek kavar nős pasival olyan, aki többet akar, mint szex.
2/15 A kérdező kommentje:
Ha nem akar lebukni akkor kajazokba se mennénk vagy bevasarlozpontba. ,ért ott nagyobb esély van rá h eszrevesznek mint 1 kiranndulason
júl. 21. 16:24
3/15 anonim válasza:
Nem akar veled menni, mert te csak dugni vagy jó. Nem szeret téged. Igaz, a feleséget sem, de ő mindig fontosabb lesz neki, mint te valaha…
4/15 A kérdező kommentje:
De basszus én nem kértem tőle sose h járjunk, de mi tt barátok is ellehetne tolteni az idot. Azért unalmas lenne csak dugni osszejarni felorara. Uh szerintem kell más program is. A másik ha képes velem 1 egesznapra találkozni akkor belehalna ha csinálnánk mást is? Sokszor egész nap nála vagyok vagyok ő nálam de értelmes programot nem lehet vele csinálni. A feleségével bezzeg csinalna, pedig a felesége otthonulos
júl. 21. 16:42
5/15 anonim válasza:
Te dugsz a barátaiddal? Na, ő sem. Nem vagy a barátja, nem vagy a szerelme, egy no vagy, akinek használja a testét, nem több.
6/15 anonim válasza:
Már az íráskép(telenség)edről meg lehet ismerni, hogy te vagy az az ostoba liba, aki tucatjával gyártja ide a hasonló kérdéseket. Bár nem fogod fel úgysem, de én is leírom, mint már előttem százan: nem vagy a barija, nincs szercsi lávcsi. Csak egy lyuk vagy a pasinak. Ürít néha benned aztán hazamegy asszonykához. Kész.
7/15 anonim válasza:
Valószínűleg unalmasnak tart. És még arra sem vagy elég jó személyiségileg, hogy más programokat szervezzen veled. A feleségét meg lelkileg szereti. Szellemileg társának tartja. Téged csak egy eszköznek, aki kielégíti.
8/15 anonim válasza:
Olvassátok már vissza miket írtok itt ennek a szegény nőnek.
A válaszolók többsége ultragáz.
9/15 anonim válasza:
Nem tudom. Szegény nő önként vállalta ezt a szerepet. Persze elképzelhető, hogy nem erre számított, de mégsem lép, csak vergődik itt hónapok óta. Szerintem inkább ez az ultra gáz. Hogy azt már ne is firtassuk, mit is jelent valójában a helyzete.
10/15 anonim válasza:
#8 Azért írom ilyen nyersen, hogy tovább lépjen és ne vergődjön feleslegesen. Mert az az ultragáz, ha évekig benne ragadsz egy olyan kapcsolatban, amiben semmibe se vesznek. Ráadásul ő még tud a feleségről is és egyáltalán nem azt érezni, hogy sajnálná, amiért ő is benne van egy aljas megcsalásban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!