Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kapcsolatban vagytok akkor szoktatok ettől függetlenül flörtölni másokkal? Ha igen akkor meddig mentek el a flörtöléssel?
Figyelt kérdés
2024. júl. 18. 17:14
11/16 A kérdező kommentje:
Ez is egy ér, viszont az nem mindegy meddig megy el ezzel az ember,plusz a 3.fél mennyire veszi komolyan.
2024. júl. 18. 18:17
12/16 Suetonius válasza:
Így van! Max néhány mondat oda-vissza. Semmi simogatás, szemezés, mert ott már könnyen félre megy a dolog + az már nem flört, hanem valami több.
Ami a 3. felet illeti: igen, ésszel kell csinálni. :)
14/16 A kérdező kommentje:
Meg a végén kiderül,hogy vasutas vagyok, de pl a szemezés,érintés stb az is sima flörtölésnek gondoltam.
2024. júl. 18. 18:47
15/16 anonim válasza:
Pedig sokan csinálják, pont az egotuning a lényege, ahogy írtátok. Vannak olyan emberek, akiknek folyton kell a visszaigazolás, hogy ők kívánatosak, akkor is ha párkapcsolatban vannak. Egy ember csodálata nem elég. Amúgy ez főleg nőkre jellemző, szerintem. Sok ilyen nőt ismerek, aztán mindig meglepődtek, amikor az illető mást is szeretett volna.
16/16 anonim válasza:
Kommunikálni igen, flörtölni nem. Addig megyek el, ameddig fordítva tudom hogy nekem is rosszul esne a páromtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!