Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kapcsolatban vagytok akkor szoktatok ettől függetlenül flörtölni másokkal? Ha igen akkor meddig mentek el a flörtöléssel?
Figyelt kérdés
2024. júl. 18. 17:14
2/16 anonim válasza:
Nem szoktam, eszembe sem jutna.
3/16 anonim válasza:
Nem szoktam. Minek tenném? Az flörtöl, akinek kell az egotuning. Én megkapom a páromtól a kellő mértékű bókot és szeretetet, ahogyan ő is tőlem.
4/16 anonim válasza:
Nem. Akkor van kapcsolatom, flörtölgetek a párommal.
5/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2024. júl. 18. 17:29
6/16 anonim válasza:
Nem, de sokan annak értelmezhetik, hogy közvetlen vagyok. Viszont így direkt azzal a szándékkal, hogy flörtöljek kizárt. Arra van a párja az embernek. Ha meg már az embernek igénye lesz, akkor ott érdemes elgondolkodni, hogy mi hiányzik az életéből.
7/16 A kérdező kommentje:
Igen, ki hogy értelmezi ezeket. Viszont azért a közvetlenséget nem nagyon lehet összekeverni a flörtöléssel.
2024. júl. 18. 17:44
8/16 anonim válasza:
Meglepődnél mennyi embernek sikerült már engem félreértelmezni, vagy olyat is a szavaim mögé látni, amit én a magam részéről sosem szándékoztam mondani. Például egyszer egy srác segített egy egyetemi tárgyból tanulni a vizsgára én meg gondoltam, hogy ha már sikeres is lett meg minden, akkor egy köszönömöt meg egy kis pici csokit adok ajándékba. Mégsem szeretek másoknak "tartozni". Aztán ezt ő tovább gondolta... :D
9/16 A kérdező kommentje:
Azért ez gáz :D
Tizenévesen ez még a félreértés belefér de később....
2024. júl. 18. 17:58
10/16 Suetonius válasza:
Én flörtölnék kapcsolatban, sőt házasságban is... ha jó lennék benne. :D
Feleségemmel erről többször beszéltünk, és kölcsönösen úgy vagyunk vele, hogy ha nem félrekettyintés a végcél, akkor ugyanúgy belefér, mint a stírölés.
Ami az ego-tuningot illeti: igen, valószínűleg ez is benne van. De amíg otthon ebédel az ember, addig nem baj, ha máshol jön meg az étvágy... ;)
32F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!